«Величне століття. Нова володарка»: топ красенів нового турецького серіалу

Восени на телеканалі «1+1» відбудеться прем’єра турецького серіалу «Величне століття. Нова володарка» — продовження історії кохання Роксолани й султана Сулеймана. Їхній нащадок Ахмед І, очолить Османську імперію, а його серце підкорить наложниця Анастасія

Поділитися:

Окрім цікавого сюжету, інтриг і постійної боротьби за кохання та владу, увагу жіночої аудиторії приверне ціла плеяда талановитих турецьких акторів, які виконали головні ролі у серіалі.

Екін Коч, Мете Хорозоглу, Берк Джанкат та Мехмет Куртулуш створили справді виразні ролі чоловіків, якими можна захоплюватися. 

Екін Коч

Турецький красень зіграв одну з ключових ролей серіалу — молодого султана Ахмеда І, який щойно зійшов на престол та без тями закохався у свою наложницю Анастасію. Йому довелось втілити на екрані образ недосвідченого молодого правителя, якому належить повернути владу над імперією.

Молодий актор пишається тим, що успішно пройшов проби й став частиною серіалу «Величне століття. Нова володарка». Адже це не тільки чудовий шанс для кар’єрного росту, а й можливість відчути духовну силу людей епохи Османської імперії. У вільний час Екін захоплюється грою у шахи, футболом, баскетболом і боксом.

Берк Джанкат

Актор зіграв роль Іскендера, молодого яничара, який через ніжні почуття до Кесем проходить через складні випробування. Душа Іскендера розривається між відданістю падишаху та коханням до його фаворитки.

Берк успадкував художній талант батька і мав стати графічним дизайнером, але, навчаючись в університеті, захопився акторською майстерністю. Його часто запрошували на зйомки рекламних роликів, та справжня слава прийшла після виходу серіалу

Мехмет Куртулуш

У серіалі «Величне століття. Нова володарка» Мехмет втілив образ Дервіша Паші – мудрого, відданого та сильного захисника султана Ахмеда І, який протягом усього життя приховує свої почуття  до матері падишаха Хандан Султан.

Потяг до творчості Мехмет відчув ще в дитинстві. У старших класах він уже грав на сцені театру. Режисери швидко помітили талант хлопця й запросили на перші зйомки. У списку кінодосягнень Куртулуша – ролі у більш ніж 20 стрічках.

Мете Хорозоглу

Турецький актор зіграв роль мужнього Зюльфікара Паші, якому султан Ахмед відвів відповідальну місію – бути охоронцем покоїв.

Мете завжди отримував багато пропозицій від продюсерів, але до вибору ролей завжди ставився серйозно, погоджувався не на всі зйомки. Хорозоглу грає тільки тих персонажів, які йому імпонують, з якими він знаходить спільні риси.

Дивіться прем’єру турецького серіалу «Величне століття. Нова володарка» восени на телеканалі «1+1».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найгарніші пари з відомих турецьких серіалів