Величне століття - все про новий серіал на 1+1

Дізнайтеся більше про новий турецький серіал.

Поділитися:

Вже 24 вересня на телеканалі 1+1 відбудеться довгоочікувана прем’єра нового турецького серіалу Величне століття. Нова володарка. Стрічка розповідає про життя нащадка легендарної Роксолани, султана Ахмеда I, та його фаворитки, красуні Анастасії (). Юна дівчина, як і Гюрем Султан, пройшла тернистий шлях від полону до трону могутньої держави, і змогла стати найвпливовішою жінкою Османської імперії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найгарніші пари з відомих турецьких серіалів

Події серіалу розгортаються у 17 столітті у Туреччині. В основі сюжету – історія юної полонянки Анастасії. У 13-річному віці її викрали з рідного грецького острова, після чого вона потрапила у гарем Ахмеда I та отримала ім’я Мехпейкер, що в перекладі означає «місяцелика». Султан називав її Кесем (Кьосем). З часом дівчина стала беззаперечною фавориткою правителя та чотирнадцять років була поруч із ним, народивши Ахмеду тринадцять дітей. Після смерті коханого, Кесем султан у запеклій боротьбі за щастя своїх рідних, змогла стати найвідомішою Валіде та однією з найвпливовіших жінок Сходу. Кесем зосередила в своїх руках фактичну владу, проте завжди залишалась у тіні синів та онуків.

Творці серіалу зміною акторок хотіли показати три епохи у житті однієї жінки та підкреслити зміни у характері Кесем султан під впливом подій, що відбувалися в її житті. На початку свого життєвого шляху Кесем була ніжною, тендітною та наївною дівчиною, але життя в палаці змінило її, вона стала сильною та мудрою правителькою.

Головну героїню у серіалі зіграли три акторки. Це популярна грецька артистка Анастасія Тсілімпоу, улюблениця українських глядачів Берен Саат, що прославилася головною роллю у серіалі «У чому вина Фатмагюль» та Нюргуль Єшілчай, яка зіграла Валіде у поважному віці. На роль Кесем султан претендували більше 60 тис. турецьких красунь. Для виконання юної наложниці Анастасії продюсери обрали грецьку акторку та модель Анастасію Тсілімпоу. В одному з інтерв’ю режисер серіалу Мерт Байкал розповів, що Анастасії було дуже важко - одночасно вчити слова, мову та втілюватись у роль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головна героїня Величне століття. Нова володарка вивчила турецьку заради ролі у серіалі

Відомо, що у «Новій володарці» валіде заговорить голосом української Роксолани Ольги Сумської. Владну валіде-султан зіграла відома турецька акторка і співачка Хюлья Авшар. Роль небезпечної і мудрої Сафіє їй ідеально пасує, адже в житті Авшар теж має непростий характер. Запрошуючи акторку на зйомки, продюсери мали виконати всі її умови: в гримерці поставити масажне крісло, регулярно приносити свіжі фрукти й мінеральну воду певної марки, яку п'ють Джастін Тімберлейк, Мадонна, Ріанна і Бейонсе.

Роль Ахмеда виконав молодий турецький актор Екін Коч. Він зізнався, що можливість зіграти в настільки відомому серіалі — це чудовий професійний досвід. Еталоном Екіна став Халіт Ергенч, який зіграв Сулеймана у Величному столітті. Роксолана. Коч пишається тим, що отримав роль правнука султана. «Бути частиною Величного століття. Нова володарка — це великий успіх і можливість відчути духовну силу людей епохи Османської імперії»,  — сказав Екін.

Не пропустіть грандіозну прем'єру нового турецького серіалу Величне століття. Нова володарка вже 24 вересня о 17:10 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіркам серіалу Величне століття. Нова володарка приписують роман у реальному житті