Вероніка Лук'яненко напророчила собі роль у серіалі Школа

Школа
Єва зі Школи - Інтерв'ю з новою акторкою серіалу Школа

Нова акторка Школи розповіла містичну історію про те, як потрапила у серіал.

Поділитися:

У нових серіях Школи з'явилася нова героїня - Єва. Молодша сестра Лоли вже встигла наробити галасу у серіалі. Акторка, яка зіграла Єву, Вероніка Лук'яненко, дала ексклюзивне інтрв'ю для сайту 1plus1.ua і поділилася подробицями свого особистого життя. 

Привіт, Вероніко. Розкажи, як ти потрапила у серіал Школа?

Мені запропонували прийти на проби, оскільки я раніше грала у серіалах і моє портфоліо вже було у акторській базі багатьох агентств. Моєю партнеркою була на пробах Ліза. У серіалі я граю її сестру.

Чи дивилася ти перший сезон серіалу? Уявляла,  що може з’явитися твоя героїня?

Декілька серій дивилася. Мені було цікаво – у чому секрет популярності Школи? Розкажу дуже цікаву історію. Якось ми сиділи з друзями у кафе і проходили якийсь тест у журналі. І там було запитання про серіал Школа: «Якби ввели нових героїв, ким би ти був?» Друзі відповідали, що могли б бути новими учнями, головними героями. А я подумала і сказала, що могла б бути сестрою Лоли, яка приїхала звідкись. І тут через рік так і сталось – я граю сестру Лоли. (сміється)

Розкажи про свою героїню? Чи схожі ви з нею?

Я граю Єву, молодшу сестру Лоли. Моя героїня дуже стервозна і зовсім на мене не схожа. Але мені подобається цей персонаж. Вона інша – і цим вона мені цікава. Коли персонаж легкий, його особливо немає чим наповнювати, а коли його характер зовсім тобі не знайомий, то дуже цікаво над ним працювати.

Ти потрапила до серіалу Школа у другому сезоні. Не важко було влитися у вже сформовану команду?

Влитися було не важко. З багатьма я вже була знайома. Більшість акторів – мої одногрупники. Я з усіма гарно спілкуюсь, але більше всього з Лізою Василенко, оскільки у нас багато сцен разом.

Розкажи, як ти вирішила стати акторкою?

Перший мій досвід зйомок був у 7 років. І тоді мені не сподобалось зніматися, якщо чесно, хоч зйомки були дуже яскраві. Мама думала, що після зйомок я їй заявлю, що стану актрисою, а я вийшла і сказала, що мені не сподобалось.

А потім пройшов рік, мені зателефонували і сказали, що потрібно дозняти декілька кадрів. Я приїхала ще раз, і цей випадок став вирішальним. Мені так сподобалось, що я сказала мамі : «Я буду актрисою». Мені тоді було 8 років. Відтоді я вирішила, що вступатиму у театральний.

Чи були якісь перешкоди на твоєму шляху до мети?

Були переломні моменти, коли взагалі не було проектів. Бувало - вік не затребуваний чи ще щось. Мене нікуди не кликали. Але я не сиділа на місці, ходила на кастинги.

Був випадок, коли мене не пускали на кастинг, якісь відмовки придумували. Але я все одно туди потрапила, після чого мене затвердили на роль.

Розкажи, у яких фільмах знімалися раніше?

Нещодавно завершились зйомки у повнометражному фільмі Додому. Це був мій перший досвід зйомок у повному метрі. На майданчику я познайомилася з Ахтемом Сеітаблаєвим. А також знімалась у багатьох серіалах.

Що тобі дається найважче на знімальному майданчику?

Найважче – це коли за сценарієм надворі літо, а зйомки відбуваються у листопаді.

На вулиці +3, а ти біжиш купатися в озері. Руки оніміли, обличчя німіє від холоду, при цьому потрібно говорити текст, а ти уся тремтиш.

Ти часто дивишся кіно? Який улюблений фільм?

Часу обмаль, вже давно нічого не дивилась. Але, окрім роботи у кадрі, я ще займаюсь дубляжем голлівудських фільмів для українського прокату. І під час дубляжу я можу ще й подивитись картину. Мені дуже подобається Анабель, яку я дублювала – це фільм жахів. Також подобається «Той, що біжить в лабіринті».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Богдан Осадчук: Я зростав у жіночій компанії

Чим відрізняється гра у кадрі від дублювання персонажа?

Насправді, мало чим. Коли я дублюю персонажа, то так само проживаю його, як і у кадрі. Правда, є деякі прийомчики, які дозволяють не лити сльози, коли ти дублюєш у студії. Я просто добре імітую це голосом. Цей момент полегшує завдання. У кадрі ти так не зробиш, потрібно плакати по-справжньому.

Хто для тебе є прикладом акторської майстерності?

Анджеліна Джолі. Не знаю чому, але є в ній щось таке, що мене дуже сильно чіпляє. Коли мені буває важко, я вмикаю фільми з нею, її гра мене мотивує працювати над собою. Також мені подобається Різ Візерспун. Всі мені кажуть, що я на неї схожа. Ми блондинки невеликого зросту. Вона грає такі ролі, які мені за типажом також підходять. Тому я часто дивлюсь фільми з нею.

Чи є у тебе бойфренд?

Ні, нема. Немає часу на особисте життя. Заняття, зйомки, ще багато домашніх завдань задають.

Чимось ще захоплюєшся, окрім акторства?

Танцями захоплююсь. Навіть їздила на міжнародні змагання з хіп-хопу в Америку. Але поки я призупинила тренування через щільний графік зйомок. Ще я займаюсь вокалом.

Батьки тебе підтримують у твоєму виборі?

Мама мене завжди підтримувала. Для неї було важливим, щоб я займалась тим, що мені приносить задоволення. Вона дуже хвилювалась, що я буду дуже переживати, якщо не вступлю до уніеверситету через великий конкурс. Але в мене все вийшло! І тепер я студентка першого курсу Київського Національного Університету театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого.

Дякую за цікаву розмову. Що можеш побажати нашим читачам? 

Ніколи не боятися шукати щось нове. А ще, не бійтеся робити помилки, адже вони – частина нашого життя і саме вони дарують нам досвід. Не забувайте вірити у себе, адже кожен з нас – унікальний!

Новини по темі