Веселі вихідні: Як пройшли прем’єри нових гумористичних шоу

Насолоджуйтеся новими випусками улюблених розважальних шоу та смійтеся досхочу

Поділитися:

Минулої п'ятниці та суботи на 1+1 відбулися гучні прем'єри гумористичних проектів студії «Квартал 95», які пройшли з високими показниками.

Перша частина Літнього кубка Ліги сміху, зйомки якого проходили в липні в Одесі, не тільки стала кращим продуктом дня, але і лідирувала за двома аудиторіями - 18-54 (вся Україна) і 18-54 (міста 50+).

Особливий ажіотаж серед глядачів викликав виступ Олени Кравець, яка вдало спародіювавши Олега Винника, змусила сміятися весь зал. Одними з найяскравіших номерів стала поява на сцені Олі Полякової з бородою в образі тибетського монаха і танець на милицях Сергія Сивохо.

Цієї осені 1+1 покаже рекордну кількість нових випусків Вечірнього Кварталу. Шість суботніх вечорів телеглядачі зможуть провести в компанії улюблених акторів зі студії «Квартал 95».

Прем'єрний випуск Вечірнього Кварталу, який минулої суботи відкрив гумористичний марафон на 1+1, лідирував за двома аудиторіями і став кращою програмою дня за аудиторією 18-54 (міста 50+).

Крім того, з високими показниками пройшла прем'єра нового гумористично-розважального проекту Ігри приколів, в якому 12 акторів, зірок Ліги сміху, грають курйозні скетчі на актуальні теми з життя українців.

Нагадаємо, другу частину Літнього кубка Ліги сміху телеглядачі 1+1 зможуть побачити вже цієї п'ятниці, 6 жовтня, а відразу після концерту - нову порцію курйозних скетчів у другому випуску гумористично-розважального шоу Ігри приколів. У суботу, 7 жовтня, гумористичний марафон продовжиться показом нового випуску Вечірнього Кварталу.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Степан Казанін розповів кумедний випадок, що стався під час зйомок шоу Вечірній Квартал