Весільні зачіски з довгою фатою: модні тенденції 2016 року

Модні тенденції 2016 року: Весільні зачіски з довгою фатою

Весільний блогер дала поради нареченим щодо вибору зачіски з довгою фатою.

Поділитися:

Весільний манікюр 2016: модні тенденції дизайну нігтівПідготовка до весілля - завдання не з легких. Потрібно обрати ідеальну весільну сукню та аксесуари, які доповнять неповторний образ, звернути увагу на модний весільний макіяж та манікюр.

Дуже важливим моментом у весільному образі прекрасної нареченої є вибір зачіски та фати, які пасують до форми обличчя та вбрання. Весільний блогер Юлія Метеліна розповіла про модні тенденції весільних зачісок з довгою фатою 2016 року.

Експерт наголошує, що зачіска з довгою фатою повинна бути високою, щоб образ залишався легким та ніжним. Саме високі зачіски є найбільш традиційними, коли наречена обирає довгу фату. Вони підкреслюють витонченість, а також струнку шию жінки. Фата може бути одношаровою, короткою або багатоярусною.

Як правильно обрати зачіску з довгою фатою?

Підбирати зачіску варто з урахуванням форми обличчя нареченої. Наприклад, жінкам з круглим обличчям підійдуть зібрані догори зачіски з випущеними з боків локонами. Це візуально подовжує обличчя.

Жінкам з чітко вираженими рисами обличчя пасують пишні зачіски. Власницям грушовидного обличчя слід вибрати зачіску з довгими локонами. Нареченим з овальною формою обличчя пасує будь-яка зачіска.

Модні весільні букети: Тренди 2016 рокуФату можна закріпити так, що зачіску буде видно майже повністю. До того ж, власницям не дуже густого волосся, які не хочуть використовувати шиньйони, фата додасть зачісці об’єму.

Якщо фата довга, обирайте не дуже високі зачіски. Виглядають вони, можливо, не надто вичурно, проте жіночно і романтично. Юліна Метеліна із власного досвіду знає, що фата - це універсальний аксесуар, який можна закріпити на будь-якій зачісці. Ви можете обрати складну плетену зачіску або ж просто накрутити волосся - кріплення фати не створить ніяких проблем.

Фату зазвичай кріплять на маківці або ж на потилиці, щоб її не роздмухував вітер. Закріплена на маківці фата покриває голову нареченої, та додає образу особливого шарму і жіночності.

Якщо ви прагнете почувати себе принцесою, експерт радить зупинити свій вибір на шикарній довгій фаті. Аксесуар може бути не дуже зручним, однак виглядає він дуже ефектно і красиво.