Весільний макіяж: Тренди 2016 року

Тренди 2016 року: весільний макіяж

Весільний блогер розповіла, яким має бути модний весільний макіяж в 2016 році.

Поділитися:

5 речей, які повинні бути в косметичці вліткуВлітку сезон весіль в самому розпалі. Кожна жінка хоче виглядати неймовірно в день весілля. Весільний блогер та візажист Юля Метеліна розповіла, яким має бути модний весільний макіяж в 2016 році, щоб ваше обличчя сяяло щастям та красою в цей особливий день.

Стриманий на вигляд або спокусливий, екстравагантний або грайливий - макіяж для нареченої має багато варіантів, а також має можливості, які легко утілюються в реальність. Як же в цьому випадку вибрати для себе найбільш відповідний варіант макіяжу, щоб з його допомогою можна було вигідно підкреслити усі достоїнства свого образу?

Є два напрями макіяжу для нареченої:

1. Акцентування уваги на очах (створення яскравих стрілок, різних відтінків, виділення форми брів);

2. Акцентування уваги на губах (використання тіней природних відтінків і помаду насичених кольорів).

Кожен з таких видів макіяжу має свої модні варіації, які відповідають трендам 2016 року. Приміром, мейкап в природному стилі або smoky - eyes.

4 трендові речі, без яких не обійтися літом 2016Обираючи відповідний макіяж бажано покладатися не лише на існуючі модні напрями, але і враховувати особливості зовнішності та відповідність мейкапу підібраній весільній сукні. Експерт радить відмовитися від страз та малюнків. 

Макіяж для нареченої в стилі nudе

Такий вид макіяжу користується великою популярністю серед наречених. Це пояснюється модою на природність і жіночність, а також можливістю підкреслити свіжість жіночого обличчя.

Модний весільний макіяж smoky - eyes 2016

Останнім часом все більше дівчат надають перевагу звабливому макіяжу smoky eyes. Цей тренд не обійшов і весільний макіяж. Такий весільний мейкап виглядає виразно та яскраво. Більш того, оригінально нафарбувати очі досить просто. Головний секрет модного весільного макіяжу 2016 полягає в грі контрастів і елегантності.

Пам’ятайте, щоб у день весілля почуватися комфортно, обирайте макіяж, зважаючи на свої уподобання. Якщо ви звикли до жіночного образу, не варто робити зухвалий макіяж. Адже, в цей особливий день ви підкреслюєте свою красу, а не граєте ролі. Так що вибір за вами: ви ніжна та покладиста або граційна та зухвала.