Весільний переполох: Якими Кравець, Зеленський, Вітвіцька та Анатоліч були у найкращий день свого життя (фото)

Зірки 1+1 пригадали, як у них пройшов один із найщасливіших днів у життя – весілля.

Поділитися:

У серіалі «Найкращий» тиждень мого життя» знялася донька відомого режисераУже цієї осені в ефірі телеканалу 1+1 вийде новий комедійний серіал «Найкращий» тиждень мого життя».

Комедійний серіал «Найкращий» тиждень мого життя» розповідає про найабсурдніші життєві ситуації, які можуть статися з молодятами напередодні весілля. У центрі сюжету – вічна проблема взаємин батьків і дітей.

За тиждень до весілля головні герої вирішують поїхати до батьків нареченої, яких зіграли українські актори Ольга Сумська та Володимир Горянський.

Майбутньому чоловіку Ігорю доводиться дуже непросто, адже на кожному кроці закоханий і пустотливий хлопець примудряється втрапити в неприємні ситуації.

Напередодні прем’єри серіалу «Найкращий» тиждень мого життя» зірки 1+1 пригадали, як у них пройшов один із найщасливіших днів у життя – весілля.

ОЛЕНА КРАВЕЦЬ

Зі своїм чоловіком зірка «Квартал 95» познайомилась у команді КВК. Олена Кравець зізнається, що роман з її чоловіком Сергієм почався з застуди.

Сергій захворів, перестав з'являтися на репетиціях, мобільних телефонів тоді не було, і я вирішила, що зобов'язана навідати його. Це не був прояв жіночої не гордості, – каже Олена.

Відтоді минуло 14 років. Щасливе подружжя виховує трьох дітей – двох дівчаток і хлопчика.

ВОЛОДИМИР ЗЕЛЕНСЬКИЙ

Своє весілля Володимир Зеленський відсвяткував у Кривому Розі. Щасливі Олена та Володимир мило позують зі своїми друзями фотографу.

СОЛОМІЯ ВІТВІЦЬКА

Весілля ведучої ТСНЗамріяна Соломія Вітвіцька знялася верхи у чорно-білій фотосесії відбулося на НСК Олімпійський.

Наше весілля дивом втислося до Євромайдану і війни на Сході України. Ми тоді розпочинали жити як нова сім'я, було багато планів. Ніхто не міг передбачити, що за тиждень після нашої церемонії все зміниться, – каже Соломія Вітвіцька.

Зауважимо, що нещодавно дизайнерська весільна сукня Соломії Вітвіцької перейшла до музею НСК Олімпійський.

АНАТОЛІЙ АНАТОЛІЧ

П’ять років тому ведучий Сніданок з 1+1 та його дружина Юлія узаконили свої відносини, проте весілля відсвяткували лише у 2016.

Мій коханий влаштував справжній сюрприз. Це було наше гавайське весілля. Я не знаю, як висловити захоплення, скажу лише, що я дуже щаслива, – каже дружина Анатолія Анатоліча.

Нагадаємо, що нещодавно 1plus1.ua писав, якими Осадча, Комаров і Фреймут були в школі.