Відома модель плюс сайз Тетяна Мацкевич розповіла, як полюбила своє тіло

Суддя Модель XL поділилася, як навчилася пишатися своїми формами.

Поділитися:

Популярна в Європі модель плюс-сайз Тетяна Мацкевич із Латвії, яка вдруге стала студдею проекту Модель XL, порадила українкам, як навчитися любити своє тіло.

«Я прийняла себе такою, як є, поступово - спочатку вчилась аналізувати свої сильні сторони та підкреслювати переваги, згодом зрозуміла, що впевненість та харизма привертають увагу набагато більше, ніж ідеальні форми. Я почала ловити на собі захоплені погляди чоловіків та, зрештою, подобатися собі. Зараз я живу у гармонії зі своїм тілом. Мої розміри не заважають мені жити. Я – індивідуальність. Чому я повинна відповідати вигаданим стандартам?» – говорить модель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 купальників, які підкреслять красу дівчат з пишними формами

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Всесвітньо відома модель із пишними формами дала поради щодо підбору гардеробу

Зараз Тетяна - відома в Європі модель плюс-сайзТисяча триста красунь із пишними формами поділилися своїми історіями на кастингу проекту «Модель XL», яка неодноразово з'являлася на обкладинках журналів та є обличчям популярних брендів і прихильницею «бодіпозитиву». Вона змогла прийняти своє тіло, яким воно є, і тепер допомагає іншим жінкам із пишними формами позбутися комплексів.

Цікаво, що свого часу Тетяна Мацкевич стала музою, яка надихнула організаторів на створення першого у світі міжнародного конкурсу краси для моделей із пишними формами. Як учасниця від Латвії, Тетяна завоювала титул «Віце-міс».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що таке бодішеймінг і чому це погано

Зараз відома модель пишається своїми формами, але у шкільні роки мріяла схуднути. Тетяна почала набирати вагу в підлітковому віці через гени. Комплекси зробили молоду дівчину невпевненою в собі, а постійні дієти і вживання пігулок для схуднення негативно позначилися на здоров'ї. Незважаючи на бажання схуднути та чималі зусилля, Тетяна поверталася у свою вагу.

«На шкільній дискотеці я не могла пройти через зал, так соромилася. Я себе не любила. Була рудою, кучерявою, пухкою. Всі мої подружки були худенькими. На їх фоні я відчувала себе «товстушкою», – зізнається Тетяна.

Небажання відповідати загальноприйнятим стандартам краси допомогло Тетяні позбутися комплексів і повернути впевненість у собі. Полюбивши себе такою, яка вона є, Тетяна не тільки побудувала успішну кар'єру моделі, але і знайшла жіноче щастя. Зараз 31-річна жінка – кохана дружина і мати двох дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син Тетяни Мацкевич на останньому дзвонику вразив схожістю з мамою

Тетяна впевнена, що красива жінка - це доглянута і здорова жінка, незалежно від її розмірів. Вона радить дівчатам вдосконалюватись заради власних цілей, а не бажання відповідати стереотипам краси.

Нагадаємо, восени 1+1 покаже другий сезон проекту Модель XL, суддями якого стали Тетяна Мацкевич, Катя Осадча, Адре Тан та Богдан Юсипчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секрети ідеального купальника для дівчини plus size від Тетяни Мацкевич