Виконавець ролі голови СБУ у Слузі народу розповів, як cин неочікуванно відреагував на його перевтілення

Актор серіалу Слуга народу Міка Фаталов розповів, як вживався в роль голови СБУ.

Поділитися:

У студії Сніданку з 1+1 Міка Фаталов, який зіграв главу СБУ в серіалі Слуга народу. Від любові до імпічменту, розповів про свою роль, прізвисько серед колег і про те, хто його надихає у творчій кар'єрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Галина Безрук показала перші кроки своєї доньки (фото)

Міка зізнався, що незважаючи на популярність і впізнавану зовнішність, не відчуває себе відомим. За словами актора, спершу йому було непросто на знімальному майданчику, але вжитися в роль допомогли досвідченіші колеги:

«Мої рідні часто підколюють мене, оскільки сам я не схожий на свого персонажа. Вони кажуть: «Який ти СБУ-шник?!». Тому вжитися в роль мені дуже допомогли люди, які були навколо і могли поділитися своїм акторським досвідом. Вони могли дати раду з приводу жестів або емоцій в кадрі, акторських хитрощів. Особливо багато сил вклав режисер Олексій Кірющенко».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Станіслав Боклан здивував зізнанням про дружину та дітей

Актор також розповів зворушливий випадок, як його молодший син нещодавно вперше побачив батька в серіалі Слуга народу. Від любові до імпічменту:

«Нещодавно я показав частину серії Слуги народу своєму молодшому сину, йому 2 роки. Він побачив мене, впізнав і засміявся. А під час сцени, де Вова ходить по порожньому Хрещатику і кричить: «Люди! Де люди?!», він цілих 3 хвилини заворожено дивився на екран і не міг відірватися. Ось такі моменти мене надихають найбільше», — зізнається актор.

Харизматичний Міка зізнався, що мріяв вийти на сцену разом з акторами студії «Квартал 95» ще задовго до того, як з'явилася така можливість. У студентські роки він виступав з командами КВК разом зі своїм однокурсником Євгеном Кошовим, а пізніше став адміністративним директором проекту Вечірній Квартал. Зараз актор не тільки виступає в шоу студії Квартал 95, а й активно знімається в кіно. Розвивати акторські навички Міку надихає його родина і дружній колектив:

«Моїми головними натхненниками є дружина і двоє дітей. І звичайно, колектив. Це люди, які давно зі мною і можуть підтримати в будь-який момент, іноді підштовхнути до певних дій або дати пораду».

Цікаво, що Міка Фаталов за сумісництвом є концертним директором студії Квартал 95 та веде фінансові справи під час гасролів, за що отримав цікаве прізвисько від своїх колег — Хваталов.

Фінальні серії Слуги народу. Від любові до імпічменту дивіться в ефірі 1+1 з понеділка по четвер о 20.20.