Випуск реаліті «Одруженя наосліп-3» на «1+1» встановив рекорд телеперегляду

Реаліті «Одруження наосліп-3» продовжує завойовувати увагу аудиторії.

Поділитися:

Реаліті «Одруження наосліп-3Формат програми «Одруження наосліп» продали в Європу», в якому телеглядачі «1+1» та герої програм отримають цінні поради щодо створення щасливих стосунків від психологів Олени Любченко та Єгора Тополова, продовжує завойовувати увагу аудиторії.

Так, п’ятий випуск третього сезону «Одруження наосліп», який глядачі побачили вчора на «1+1», пройшов з високими показниками телеперегляду та зі значним відривом лідирував у слоті показу.

Частка програми склала 14.4% (18-54, Україна), що стало рекордом за всі сезони проекту.  Рейтинг випуску -  4.1% (18-54, Україна).

ТОП-10 каналів у слоті програми «Одруження наосліп» (частка, 18-54 Україна)

Таким чином, проект «Одруження наосліп-3» став найрейтинговішою розважальною програмою дня на українському ТБ.

ТОП-5 найрейтинговіших розважальних програм на українському ТБ 15 березня 2017 (18-54, Україна)

Нагадаємо, за умовами проекту, герої з негативним досвідом стосунків одружуються наосліп з незнайомцем, якого їм підібрали психологи на основі психологічної та емоційно-сексуальної сумісності. Пара має пожити разом 6 днів, а на сьомий прийняти доленосне рішення - залишити обручки і ​​продовжити стосунки поза програмою або розлучитися.

Щосереди о 22.00 на «1+1» телеглядачі можуть побачити нові випуски «Одруження наосліп-3» та отримати «рецепт» щасливих стосунків.