Віра Кекелія знялася оголеною у дебютному кліпі та присвятила пісню коханому

Голос країни

Зірка Голосу країни презентувала цікаве та відверте відео.

Поділитися:

У студії Сніданку з 1+1 співачка і фіналістка Голосу країни-7 із команди Сергія Бабкіна Віра Кекелія презентувала свій дебютний кліп на пісню Похожи.

Це перша авторська композицією співачки, на створення якої Віру надихнула зустріч із коханим - музикантом і учасником Голосу країни-7 DUDA (Ромою Дудою), який також завітав до студії підтримати дружину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віра Кекелія та Роман Дуда: «Нашим спільним проектом буде сім’я»

У кліпі виконавиця постає у відвертому образі, танцюючи на морському узбережжі з крислатим капелюхом. Цікаво, що під час зйомок за кадром постійно знаходився чоловік співачки, щоб всі її емоції були максимально реальними. У відео Роман з'являється лише у фінальному кадрі.

«Ми хотіли показати, що кожен у цей світ приходить ні з чим, і також і йде. Безглуздо прив'язуватися до матеріальних речей. Найбільша цінність на життєвому шляху - це люди і стосунки, які ми з ними будуємо. Вони роблять кожного з нас сильнішим. Якщо ти зустрінеш свою людину, то зможеш досягти чого завгодно», - говорить Віра Кекелія.

Своєю чергою DUDA в прямому ефірі зізнався, що йому вперше присвятили пісню:

«Я був шокований. Коли мені Віра прислала текст, я подумав: «Коли я її побачу, головне не заплакати». Настільки це було ніжно і тонко», - сказав DUDA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки Голосу країни Кекелія і Дуда презентували нові треки

Режисером кліпу стала Леся Подолянко, а оператором - Євген Усанов.

Нагадаємо, що Віра Кекелія невдовзі здивує новим амплуа та продемонструє ще один свій талант – гумористичний. Співачка стала учасницею шоу Жіночий квартал, до складу якого всього увійшли 14 артисток.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На 1+1 покажуть новий гумористичний проект Жіночий Квартал

Новини по темі