Віра Кекелія та Роман Дуда поділилися весільними фото

Голос країни

Учасники Голосу країни розповіли про свої стосунки.

Поділитися:

Учасники команди Сергія Бабкіна у шоу Голос  країни та вокалісти Танців з Зірками Віра Кекелія й Роман Дуда, які нещодавно побралися, вперше відверто розповіли про свої стосунки. Пара дала інтерв’ю виданню Viva! та поділилися романтичними весільними фото.

Віра та Рома познайомилися на Голосі країни, відтоді почали тісно спілкуватися. Перший поцілунок у пари стався вдома у Віри: Роман приїхав підтримати дівчину, коли вона хворіла, а потім під час бесіди за чаєм зважився на перший крок.

 

«Це було, до речі, цікаво. Сидимо ми десь четверту годину, я щось натхненно розповідаю Вірі. І весь цей час у мене в голові нав'язливо крутиться думка: «Хлопче, ти повинен її поцілувати! Ні, що ти, заспокойся». І я сиджу, дивлюся на неї, і, пам'ятаю, що я тоді сказав: «Слухай, я можу ще години три точно говорити. Але я буду шкодувати, якщо цього зараз не зроблю». І поцілував Віру. Ну, і з тих пір ми разом. Буквально пару тижнів ми покаталися один до одного в гості, а потім вирішили, що будемо жити разом», — розповів Роман.

Також закохані поділилися цікавою історію знайомства з батьками.

«Це сталося в полі (сміється). Річ у тому, що мої батьки тривалий час тримали козину ферму. І ми з Вірою їздили до них на ділянку, вони живуть недалеко від заповідної зони, за Димером. Коли ми зустрілися, мама саме випасала кіз. Потім ми посеред поля сиділи, їли бринзу, пили молоко, розмовляли», — пригадав Роман.

 

Дівчина зізнається, що коханий часто дивує її романтичними сюрпризами.

«Рома — романтик. Так, це досі відбувається. Мене вражає, що він весь час приносить квіти в дім. Він дуже любить квіти, якби Рома не став музикантом, напевно, працював би садівником. Ми мріємо, що коли у нас буде велика квартира, там обов'язково буде місце для оранжереї», — поділилася Віра.

Новини по темі