Виступ Еліни Іващенко потрапив у рейтинг найкращих сліпих прослуховань у світі

The Voice Global склав рейтинг найкращих дитячих виступів зі всього світу.

Поділитися:

За версію Talpa переможниця «Голос. Діти 3»  Еліна Іващенко увійшла у ТОП-5 найкращих вокалістів серед дітей за 2016 рік серед країн, де знімають вокальне шоу.

The Voice Global відзначив виступ юної співачки на сліпих прослуховуваннях. Тоді Еліна Іващенко виконала пісню «За лісами горами» і потрапила в команду Тіни Кароль. Еліна Іващенко прийшла на «Голос. Діти 3», щоб втілити в життя мрію своєї мами, яка пішла з життя, коли дівчинці було лише два роки. Виховували Еліну її дідусь і бабуся, нині їм по 78 років. Вони – її найдорожчі люди. Еліна впевнена, що мама подарувала їй сильний голос. Тепер дівчинка співає для неї.

Нагадаємо, що у фіналі третього сезону «Голос. Діти»  перемогу отримала підопічна Тіни Кароль. За час перебування на проекті Еліна дивувала зіркових тренерів на всіх етапах шоу.

Так, під час виконання Еліною пісні переможниці «Євробачення 2016» і тренера «Голосу країни 7» Джамали «1944» Тіна Кароль не змогла стримати сліз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим дивувала переможниця «Голос. Діти 3» Еліна Іващенко

Під час прямого ефіру підтримала дівчинку і Софія Ротару. У відеозверненні естрадна співачка заявила, що в Україні дуже талановиті діти та всі вони виступають на вищому рівні.

Але від співу Еліни Іващенко я не можу стримати сліз. Люба Еліно, я вболіваю за тебе, – сказала Софія Ротару.

Зазначимо, фінал «Голос. Діти 3» пройшов з високими показниками телеперегляду – рейтинг за аудиторією 18-54 (Україна) склав 6.5%, частка - 18.6%, за аудиторією 18-54 (50К +) - 5.3% і 16.8%, відповідно. Програма впевнено лідирувала в слоті показу.