Виступ переможця «Голосу. Діти-5» розчулив тренерів до сліз

Олександр Зазарашвілі розчулив тренерів  до сліз своїм виступом у фіналі Голосу. Діти-5 | 1+1

Виступ Олександра Зазарашвілі, що приніс йому перемогу у проекті.

Поділитися:

7 липня відбувся довгоочікуваний суперфінал «Голосу. Діти-5». За результатами глядацького голосування, звання переможця отримав юний талант із Грузії – Олександр Зазарашвілі з команди Время и Стекло.

У фіналі шоу хлопець заспівав рідною мовою. Він виконав проникливу композицію своєї землячки Ніно Катамадзе Once in the Street. У ній йдеться про втрату дорогої людини і біль розлуки, тож це дивовижно, як дитина змогла настільки чуттєво виконати дорослу пісню.

Своїм співом Олександр розчулив публіку до сліз – налилися навіть очі Позитива.

У тебе велике серце і найкращий голос, який мені коли-небудь доводилося чути, – прокоментував Позитив виступ свого підопічного.

Ледве завершивши виступ, Саша і сам не зміг стримати сліз. Публіка тепло підтримала свого улюбленця, і той зізнався, що щиро полюбив Україну.

Надя Дорофєєва розповіла, що перевага Саші – його доброта. Попри шалену популярність серед глядачів, хлопець анітрохи не зазнався. До речі, в залі була присутня і мама Наді – виступ талановитого учасника змусив її плакати в унісон із глядачами.

Ця пісня стала для Саші квитком у суперфінал. А можливо, саме вона переконала глядачів, що Олександр Зазарашвілі – той самий «Голос. Діти». Дивись проникливий виступ переможця у відео:

У студії «Сніданку з 1+1» Олександр Зазарашвілі та тренери-тріумфатори Надя Дорофєєва і Позитив поділилися своїми емоціями від фіналу. Подробиці у відео:

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Найкращі виступи суперфіналістів «Голосу. Діти-5», які увійдуть в історію проекту