Виступ учасника «Голос країни 7» потрапив у тренди українського Youtube

Голос країни
Виступ Романа Дуди на сліпих прослуховуваннях Голос країни 7 потрапив у тренди Youtube
1plus1.ua

Користувачі соціальних мереж відзначили харизму і музичний смак Романа Дуди.

Поділитися:

Дівчата з квартету «Діапазон» зізналися, на що вони підуть задля перемоги в «Голос країни 7»Виступ підопічного Сергія Бабкіна Романа Дуди на шоу «Голос країни 7» б'є рекорди популярності. Відео, на якому музикант виконав під гітару пісню Avicii «Wake me up», потрапило в тренди українського Youtube.

23-річний Роман Дуда влаштувався працювати швейцаром в дорогий готель на третьому курсі університету. Молодому музиканту потрібно було заробляти гроші, щоб займатися улюбленою справою та здійснити мрію – купити гітару.

Я ношу валізи в готелі, але роботи своєї не соромлюся, бо готель завжди сповнений цікавих історій. Я сьогодні тут, щоб розповідати історії через музику, – каже Роман Дуда.

Незважаючи на своє скромне фінансове становище, юний романтик любить здійснювати й чужі мрії. Якось Роман Дуда купив квиток на концерт MONATIK для маленької мешканки готелю, яка була великою прихильницею артиста, але не могла собі дозволити відвідати його виступ.  

Ви мені дуже подобаєтесь, мені потрібен такий хлопець в команду. Ви зараз озвучили мої думки. Коли я їхала на Євробачення, теж хотіла розповісти історію про своє прабабусі, і у мене це вийшло, – прокоментувала виступ музиканта Джамала.

Незважаючи на справжню битву, яка розпалилася між тренерами за Романа, своїм наставником юнак обрав Сергія Бабкіна.

Користувачі соціальних мереж відзначили харизму і музичний смак учасника: 

Дивіться «Голос країни 7» щонеділі о 21:00 на телеканалі «1+1».

Нагадаємо, що нещодавно Сергій Бабкін зізнався, чому насправді прийшов на «Голос країни 7».

Новини по темі