Виступ учасниці Голосу. Діти набрав понад 2 млн переглядів за 5 днів

Маленька вокалістка підкорила серця мільйонів глядачів

Поділитися:

У першому ефірі 4 сезону вокального шоу Голос. Діти космічні голоси дивували і глядачів, і зіркових тренерівMONATIK та Позитив створять власний гурт. Маленькі вокалісти вражали потужними голосами, яскравими виступами та харизматичними образами. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Gangnam style по-украински: Участник Голоса. Дети-4 дал мастер-класс Руслану Сеничкину и Нелли Шовкопляс

Однією із найталановитіших учасниць стала Данелія Тулєшова з міста Алмати. Дівчинці лише 10 років, проте її вокальні здібності просто вражають! Данелія виконала пісню Demi Lovato «Stone Cold» і одразу розвернула усі тренерські крісла. 

Після першого випуску сліпих прослуховувань відео виступу дівчинки зібрало понад 2 млн переглядів на Youtube - лише за 5 днів. 

Ти неймовірно талановита артистка. У тебе талант від природи, тому не варто змінювати його під впливом вокальної школи, - зауважила Наталія Могилевська.

Данелія обрала тренера MONATIK і потрапила у його команду. 

Я хотіла потрапити саме до MONATIK. Він такий запальний і дуже круто танцює. А від його співу у мене йдуть мурашки по шкірі. Я досі не вірю, що це все правда, - зізналась Данелія. 

Маленька співачка зізналася, що однолітки вважають її «вокальною зазнайкою», адже Данелія багато часу присвячує урокам вокалу. На Голос. Діти юна співачка прийшла, щоб знайти вірних друзів, які радітимуть її успіхам. Дівчинка бачить своє майбутнє тільки на великій сцені. 

Нагадаємо, що у четвертому сезоні у команді кожного тренера є всього 12 місць. Так, після прем’єрного випуску до команди гурту «Время и Стекло» потрапили Олександр Гук, Софія Лозіна, а також Марія-Даніела Трахтенберг. Першими учасниками команди MONATIK стали Вероніка Коваленко, дует «Налиснички» і Данелія Тулешова. А Наталя Могилевська стала зірковим тренером Даніки Салюк, Валерії Фурман та Ернеста Гогія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надя Дорофєєва: «Голос. Діти надихає на створення великої родини»