Виступ Зіанджи на Голосі країни 8 посів перше місце у трендах YouTube

Голос країни

Її виступ спричинив справжній фурор та активне обговорення у соціальних мережах.

Поділитися:

Днями на телеканалі 1+1 відбулась успішна прем’єра нового восьмого сезону найбільш масштабного вокального проекту України , зірковими тренерами якого стали Сергій Бабкін, Джамала, яка очікує на первістка, Потап, Тіна Кароль, ведучими - Юрій Горбунов та Катя Осадча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-Борис Апрель розповів, чому обрав новий псевдонім

Після прем’єрного випуску, який пройшов з високими рейтингами,  виступ учасниці Голосу країни-8 Зіанджи, екс-Бориса Апреля, спричинив справжній фурор та активне обговорення у соціальних мережах. Так, за декілька днів відео виступу співачки-трансгендера набрало майже мільйон переглядів на YouTube та посіло перше місце у його трендах.

На «сліпих прослуховуваннях» Зіанджа чуттєво виконала пісню «Smashed into you» популярної американської співачки Beyonce, чим розвернула усі тренерські крісла. Цікаво, що після виступу дівчини її майбутній зірковий наставник Потап відверто зізнався, що підкорений вокальними даними та неймовірною зовнішністю артистки.

Нагадаємо, Зіанджа повернулася на сцену після 10-річної творчої паузи. Під час перерви дівчина-трансгендер встигла отримати вищу освіту та попрацювати в Азії та США. Але відчула, що її покликання – це музика, тому вирішила спробувати свої сили на Голосі країни-8.

Зазначимо, що у новому сезоні проекту Голос країни-8 нові жорсткі правила: учасник, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений без спілкування з зірковими тренерами залишити сцену. Також одним з нововведень сезону став спеціальний ліфт, на якому  вокалісти підійматимуться на сцену. Окрім того, у Голосі країни-8 візьме участь рекордна кількість зіркових учасників: співачка Злата Огнєвіч, олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірина Мерлені, учасниця Танців з зірками та українська артистка Камалія, співачка Ірина Федишин, учасник Танців з зірками та актор Юрій Ткач.

Дивіться восьмий сезон Голосу країни щонеділі о 21:00 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-Апрель Зіанджа зізналась, як жила під час десятирічної творчої паузи

Новини по темі