Виступи Катерини Бєгу на Голосі країни, за які ми її обожнюємо

Голос країни
Найкращі виступи Катерини Бєгу на Голосі країни 9 (ВІДЕО)
@biehukateryna

Яким був шлях учасниці до чвертьфіналу?

Поділитися:

Дівчина з минулого Dan Balan Катерина Бєгу тричі виходила на сцену Голосу країни-9 і тричі викликала захоплення у глядачів. За декілька днів до першого ефіру варто пригадати, завдяки яким виступам учасниця виборола собі місце в чвертьфіналі.

На етапі сліпих прослуховувань Каті Бєгу вдалося розвернути до себе усі чотири крісла. Дівчина виконала пісню Dragostea Din Tei тренера Dan Balan, в команду до якого й мріяла потрапити. Незвична інтерпретація хіта так вразила молдавського співака, що він навіть вийшов на сцену та заспівав з Катериною в дуеті.

Під час боїв Бєгу вже встигла стати рекордсменкою за кількістю переглядів на YouTube. Цього разу дівчина виконувала пісню I've Been Thinking About You разом з іншим учасником — 18-річним Олександром Тесленко. Хлопцю вдалося отримати схвальні відгуки тренерів, але більш сильним Dan Balan видався вокал Катерини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Це було круто — відчути його потік енергії», — Катерина Бєгу про виступ із Dan Balan

Для етапу нокаутів учасниця підготувала композицію Земфіри — Маечки. Попри те, що Тіну Кароль виступ Каті Бєгу не надто задовольнив, наставник дівчини посадив її на перший стілець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль чи Катерина Бєгу: Кого обере серце Dan Balan

Нагадаємо, перший прямий ефір відбудеться вже цієї неділі, 7 квітня, о 21:00. Дивіться анонс:

Новини по темі