Влад Яма зіграє у латиноамериканській любовній драмі

Сьогодні о 20.15 на 1+1 покажуть фінальну гру Ліги сміху.

Поділитися:

Сьогодні о 20.15 на 1+1 покажуть фінальну гру «Ліги сміху» перед літними канікулами. Сьогодні тренери визначать, які команди продовжать боротьбу за кубок сезону восени, а які – залишать проект.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Ткач візьме участь в українському реп-баттлі

У сьогоднішньому випуску команди Станіслава Боклана, Євгена Кошового, Олі Полякової, та Влада Ями покажуть номери у різних музичних стилях. Ігор Ласточкін і Юрій Ткач виконуватимуть лише роль суддів, оцінюючи виступи.

Команда «30+» присвятила свій виступ стилю рок-н-ролл. Тренер команди Станіслав Боклан вийшов на сцену в образі «короля рок-н-роллу» Елвіса Преслі, а також зіграв головну роль в пародії на мюзикл «Стиляги» під назвою «Стасяги».

«Секс, наркотики і рок-н-ролл для «30+» звучить так: «Давай може не сьогодні?», насіння та рол «Філадельфія», - пожартував учасник команди.

Під час виступу збірної вірмен України «Джан» у стилі поп їхній тренер Євген Кошовий перевтілився у продюсера відомого гурту «Чорнобровці» та вразив глядачів своєю грою на саксофоні. 

Надя Дорофєєва разом з командою «Ніколь Кідман» перенесе глядачів до Парижа, колиски справжнього шансону.

«У цій команді є інтелігенти, тому нумо жартувати по правилам «Кітікету», - сказав учасник команди.

Команда «Гостиница 72» присвятила свій виступ стилю латина та показала справжній латиноамериканський серіал з любовними драмами, стрілянинами та неочікуваними сценарними поворотами, у якому тренер Влад Яма зіграв головного «поганця» «Владоса Латіноса».

«Після кожного вбивства я виривав зі своєї голови по волосині», - нагнав страху на оточуючих Влад.

Оля Полякова та її команда «Стоянівка» виступатимуть у стилі джаз. Під час одного з номерів співачка вийде на сцену не з-за лаштунків, а із музичного інструменту та вразить глядачів спокусливим образом Мерлін Монро.

Хто увійде до вісімки команд, які продовжать боротьбу за четвертий Кубок «Ліги сміху», дивіться вже сьогодні о 20.15 на 1+1, а одразу після цього, о 22.20, покажуть новий випуск проекту «Ігри приколів». Виробництвом проектів займається студія «Квартал 95» та «Drive Production».  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У новому випуску Ліги сміху Надя Дорофєєва кине виклик Олі Поляковій