Вокалістка заспівала на Голосі. Діти-5, щоб звернутися до батька (неймовірна історія)

На Голосі. Діти-5 заспівала вокалістка, аби звернутися до батька (неймовірна історія)

Учасниця відверто розповіла про те, що її тривожить.

Поділитися:

12-річна Ліза Андрейко довго готувалася до Голосу. Діти. Дівчина прагнула показати світові свій талант і… привернути увагу до того, що їй болить уже довгий час. Її батьки розлучилися, і спілкування з татом припинилося зовсім.

Коли батьки розходяться, вони повинні пам’ятати: дитина – не іграшка, – такими словами Ліза завершила свій виступ на Голосі. Діти-5.

Композиція Netta Toy, що свого часу підкорила Євробачення-2018, не дарма пролунала з уст учасниці. «I`m not your toy» («Я не твоя іграшка») – рядок із пісні, що набув для Лізи особливого значення. Та попри тонку натуру, ця дівчина – справжня вибухівка, і запальний ритм цього треку найкраще відображає її темперамент.

Зізнання вокалістки настільки розчулило тренерів, що й вони пригадали свій дитячий біль. Позитив розповів, що його батьки також розлучилися, коли йому було 13 років. А Дзідзьо поділився, що у 13-річному віці втратив тата.

Після виступу Ліза Андрейко розповіла сайту 1plus1.ua про все, що тривожить її юну душу: про улюблену музику, стосунки з батьком і заповітні мрії.

Лізо, ти давно співаєш?

Взагалі-то я займаюся вокалом із викладачем ще з раннього дитинства. Але у мене був дуже вузький репертуар, я ніде не виступала, хоча мені цього дуже хотілося. Серйозна підготовка почалася лише два роки тому, коли я змінила вчителя.

Ти вперше на Голосі?

Одного разу я приходила на кастинг, та мені дали зрозуміти, що я досить «сира». Тоді я, власне, щойно змінила викладача, і ми вирішили спробувати – а раптом! Після того багато працювала, і зараз вперше потрапила сюди як повноцінна учасниця.

Чому зупинила свій вибір саме на пісні Toy?

На мою думку, ця композиція відображає і мій образ – в житті я саме така! – і мою історію.

Тато вже давно покинув нас із мамою, він анітрохи не цікавився моїм життям. Та нещодавно він потрапив у бійку, що призвела до коми. Саме цей випадок змусив мене відновити спілкування з батьком. Він не знає, що я прийшла на проект, він зараз у «неробочому» стані.

Ти потрапила до команди Время и Стекло. Радієш цьому?

Так, дуже! Мені подобається їхня творчість, і я хотіла саме до них. Моя улюблена музика – це Джамала, Тіна Кароль, MONATIK. А от із дуетів – Время и Стекло. Завжди слухаю їх дорогою до школи чи музичної школи.

А до Джамали хотіла би потрапити?

Хотіла б. Але я розуміла, що вона навряд чи розвернеться на таку композицію. За характером ця пісня ближча до ВиС. Я на них дуже розраховувала.

Розкажи про свою найзаповітнішу мрію!

Звісно, прославитися на весь світ і стати відомою співачкою, що підкорить усі вершини!

А яку музику хочеш виконувати?

Мені близький естрадний вокал. Хочу виконувати драйвові, «качові» пісні, які при цьому показали б увесь мій діапазон. Лірику співати не хочу.

А власні пісні пробувала писати?

Пробувала, але лише для себе. Я їх нікому не покажу. Хіба що мамі показувала, але вирішила, що й це зайве. Вони – такі собі, навіть жахливі. В основному, писала про мрії, якимись типовими, однаковими словами.

Нелегка історія Лізи Андрейко не позбавила дівчину цілеспрямованості, гумору та мрій. Ця дівчинка в рожевій шубі точно тобі запам’ятається. Дивись у відео і переконайся:

А боротьба на Голосі. Діти-5 триває! Не пропусти найцікавіше:

1. «Я приходила додому і плакала», – Надя Дорофєєва про Голос. Діти

2. До команди Дзідзьо потрапила 8-річна фея з особливим вокалом

3. Джамала запросила до своєї команди дівчину, від якої фанатіє Тіна Кароль

4. Учасниця Голосу. Діти-5 переконала Джамалу, що гідна місця в її команді

5. У Дзідзьо відмовила кнопка під час виступу учасника Голосу. Діти-5

6. Навіщо тренери Голосу. Діти-5 «зіпсували» учнівський квиток маленького учасника