«Володар перснів» проти «Гамлета»: Команди «Ліги Сміху» спародіюють культові екранізації

Учасники «Ліги Сміху» спародіюють легендарні екранізації | Новини шоу-бізнесу | 1+1

Які сюрпризи підготував 5 сезон?

Поділитися:

4 жовтня о 20:25 телеканал 1+1 покаже першу ⅛ фіналу чемпіонату з гумору «Ліга Сміху». До цього етапу дійшли 8 з 14 команд, а вже сьогодні за право продовжити участь в шоу боротимуться чотири з них: «Моя провінція», тренером якої став Юрій Ткач, «Ветерани космічних військ» під керівництвом Стаса Боклана, команда «Дніпро» разом із тренером Катериною Кухар, «Збірна Кременчука» та тренер Гарік Бірча. Також в суддівських кріслах будуть Оля Полякова та Сергій Сивохо.

Одне із завдань, яке стоїть перед командами – продемонструвати гумор на тему відомих екранізацій. Так, в ефірі глядачі побачать смішні інтерпретації «Гамлета», «Володаря перснів», «І не лишилось жодного» та «Вія».

Команді «Моя провінція» дістався безсмертний твір Вільяма Шекспіра:

Це «Провінція» знову якусь дурість показує? Бити чи не бити  ось в чому запитання, – привітався з підопічними Юрій Ткач.

Тимчасом команда з'явилася на сцені в чудернацьких костюмах часів поета:

«Ну що, з грязі в князі! До того ж буквально – ми вчора на городі були», – пожартували гумористи.

Учасники команди «Дніпро» вжилися в ролі персонажів із детективу Агати Крісті. Ігор Ласточкін перетвориться на Елізабет, а Катерина Кухар стане Кароліною Брендт і спробує відвести її чоловіка.

Також команди візьмуть участь в конкурсі пародій. Якщо учасники отримають однакову кількість балів, на них чекає батл, після чого одна команда покине шоу.

Нагадаємо, що місце ведучого зайняв Євген Кошовий, який в попередніх сезонах був одним із тренерів.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

  1. «Ніч Суперхітів»: 1+1 готує незабутнє новорічне шоу
  2. Осадча, Мейхер, Кухар та інші: Комедія «Великі Вуйки» вражає «зорепадом»
  3. Обмін партнерами: На учасників «Танців з зірками» чекає нове випробування

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.