Володимир Остапчук: 10 фактів про ведучого, які вас здивують

Володимир Остапчук: Цікаві факти з життя ведучого
1plus1.ua

Знайомимося ближче з популярним ведучим.

Поділитися:

Сьогодні, 27 вересня, свої дні народження святкують одразу двоє ведучих 1+1 – Руслан Сенічкін та Володимир Остапчук. Ми вже поділилися з вами з життя харизматичного ведучого «Сніданку з 1+1». Тепер на черзі – ерудований, жвавий та стильний ведучий проектів «Король десертів» та «Інспектор. Міста».  

1. Володимир народився і виріс в Умані. Здобув філологічну вищу освіту та певний час працював викладачем англійської мови.

2. У вільний час займається самоосвітою та дуже любить читати, при цьому віддає перевагу англомовним книжкам.

Фото: @vova_ostapchuk

3. У студії «Сніданку з 1+1» зізнався, що свій найбільший гонорар отримав минулого літа за проведення весілля на Кіпрі. «Я не можу розголошувати їхні імена, проте там співали світові зірки американського шоу-бізнесу. За цей вечір мені заплатили 15 тис. євро», – розповів Остапчук.

4. Володимир дуже цінує свою кохану. «У мене немає ближчого друга, ніж моя дружина Олена. Навіть батьки не знають мене настільки добре, вони не бачили всі мої сторони. Олена – абсолютно моя людина. Перед нею я не боюся відкритися і бути слабким. Якщо ви знайшли таку людину, не відпускайте її», – поділився він.

5. Володимир та Олена виховують двох дітей – доньку Емілію та сина Евана-Олександра, який народився півроку тому. «Тато, у якого син, і тато, у якого дочка, – два різних типи тат. І якщо Емілія – принцеса, то тебе, мій любий Еване, доведеться виховувати і навчати», – писав Остапчук у своєму Instagram.

6. Готувати почав, коли дружина вдруге завагітніла. Він бачив, як важко їй усе робити з животиком, і почав допомагати. Дивився, як готує Олена, а потім робив уже сам. Тепер серед коронних страв Володимира – панкейки, смажене м’ясо та «дивовижні суфлешки».

7. Ведучий тримає себе у гарній формі завдяки правильному харчуванню. «У нашій родині культ здорового харчування. Ми не їмо після 15.00 жирного, майонезів-кетчупів у принципі не вживаємо, шоколад – тільки на свята», – поділився Володимир.

8. Улюблені десерти Остапчука – торти «Наполеон» і «Мільфей», «Тірамісу», круасани, повітряне суфле і десерт «Павлова». Але вже тривалий час він чесно дотримується дієти і взагалі не вживає солодкого, навіть каву п’є без цукру. А смачними десертами власного приготування тішить тільки рідних і друзів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий Короля десертів Володимир Остапчук розповів, які солодощі можна давати дітям

9. Попри те, що на зйомках «Короля десертів», можна було поласувати багатьма солодощами, ведучий втримався від спокуси і навіть схуднув на 7 кг.

10. Серед пристрастей Остапчука – шопінг. «Найбільший гардероб у нашій сім’ї – у тата (сміється), потім йде Емілія, а далі – мама», – зізнався ведучий. І навіть сьогодні, у свій день народження, він «бігає по крамницях» і не встигає відповідати на привітання, про що написав у своєму Instagram.

Фото: @vova_ostapchuk