Володимир Остапчук поділився пікантним фото

Володимир Остапчук показав спокусливе фото

Таким чином ведучий запустив флешмоб #мандруйукраїною.

Поділитися:

13-го листопада о 21:45 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нового сезону «Інспектор. Міста» з Володимиром Остапчуком. Глядачі побачать перевірки 6 невеликих міст: Скадовська, Калуша, Заліщиків, Вінниці, Мукачева і Кропивницького. Інспектор шукав «гордість», «ганьбу», прихований потенціал та розслідував резонансні справи. За словами ведучого, деякі з цих 6-ти населених пунктів мають достатньо ресурсів, аби стати туристичними осередками міжнародного рівня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Остапчук розповів про пригоди під час зйомок нового сезону «Інспектор. Міста»

Учора, 8-го листопада, Володимир Остапчук завітав до студії «Сніданку з 1+1», де розповів про особливості нового сезону проекту та поділився враженнями від інспекцій. «Коли їздиш маленькими містами, ти відкриваєш для себе Україну. У нас дуже круті люди і такий колорит, який варто показати всім», — розповів ведучий.  Інспектор додав, що у нас дуже недооцінений внутрішній туризм. Українці прагнуть швидше відвідати Туреччину чи Європу, а дарма.

«Я для себе відкрив і водоспади, і українські  «Мальдіви», і українське «Мертве море», — поділився Володимир Остапчук. Ведучий проекту, зачарований і вражений рідною Батьківщиною, запустив флешмоб #мандруйукраїною. «Я впевнений, що є багато місць, які варто побачити, і ми їх не знаємо. Тому публікуйте в Instagram під хештегом #мандруйукраїною фото з незвичних мальовничих куточків нашої країни», — закликав Володимир. Найкрасивіші знімки щотижня будуть показувати в ефірі Сніданку з 1+1, а їхні автори отримають приємні подарунки.

Володимир Остапчук уже запостив на своїй сторінці в Instagram фото з Джуринського водоспаду, одночасно показавши і природу України, і спортивну фігуру.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vladimir Ostapchuk (@vova_ostapchuk) on