Володимир Зеленський і Євген Кошовий шукають дітей із найкращим почуттям гумору

Володимир Зеленський і Євген Кошовий шукають дітей із найкращим почуттям гумору
1plus1.ua

Найсмішніші відео покажуть на Kvartal TV, а дітей запросять в проект «Розсміши коміка. Діти».

Поділитися:

10 березня, в день прем'єри нового сезону «Розсміши коміка. Діти», студія «Квартал 95» запускає онлайн-проект «Комік. Діти», переможців якого покажуть в ефірі каналу Kvartal TV.

Кварталівці збирають короткі відеоролики (до однієї хвилини), в яких діти від 3 до 14 років дивують, розчулюють і смішать.  Головний критерій відбору – ролик повинен бути добрим, гумористичним і унікальним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 виступів на «Розсміши коміка. Діти», які підірвали соцмережі (відео)

Найсмішніші відео визначатиме журі, до складу якого увійдуть працівники студії «Квартал 95», що працюють над проектом «Розсміши коміка» і «Розсміши коміка. Діти», а фіналістів місяця оберуть Володимир Зеленський і Євген Кошовий.

Ролики потрібно відправляти на адресу komikdity@ukr.net. Офіційні правила участі в проекті опубліковані на сайті студії «Квартал 95».

Після попереднього відбору ролики опублікують на офіційних сторінках студії «Квартал 95» в соцмережах з хештегом #komikdity. Ті ролики, що протягом тижня наберуть найбільшу кількість лайків стануть фіналістами проекту.

Серед усіх фіналістів переможців місяця вибирають Володимир Зеленський і Євген Кошовий, саме ці ролики будуть показані в ефірі каналу Kvartal TV після отримання дозволу від авторів на демонстрацію відеороликів.

Нагадаємо, що нещодавно Євген Кошовий зізнався, що його лякає на «Розсміши коміка. Діти».