Володимир Зеленський: Саме в Розсміши коміка найважче бачити, коли діти програють

24 лютого о 18.30 відбудеться прем’єра третього сезону Розсміши коміка. Діти.

Поділитися:

24 лютого о 18.30 на 1+1 відбудеться прем’єра третього сезону гумористичного шоу Розсміши коміка. Діти виробництва студії «Квартал 95». У проекті діти до 13 років можуть заробити грошовий приз у розмірі 50 тисяч гривень, якщо розсмішать коміків Володимира Зеленського та Євгена Кошового. Ведучою проекту є Настя Каменських.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Лідії Таран візьме участь у «Розсміши коміка. Діти»

Учасники нового сезону вражатимуть коміків та глядачів не тільки вдалими жартами, але і яскравими костюмованими номерами. Так, на сцені шоу виступатимуть Бетмен, Харлі Квін, поліцейський та інші відомі персонажі у виконанні маленьких гумористів, які намагатимуться викликати посмішку на обличчях Володимира Зеленського та Євгена Кошового.

«Я не можу дивитись на дітей через призму змагання. Все одно дивлюсь на них з милуванням. Вони всі талановиті. Звичайно, саме в цьому проекті найважче бачити, коли діти програють», - зізнався Володимир Зеленський за кадром.

Вже завтра у прем’єрному випуску глядачі 1+1 побачать перші виступи дівчаток та хлопчиків, які вражатимуть веселими монологами, акторськими мініатюрами, авторськими скетчами. Так, одна з учасниць під час зйомок вийшла на сцену в образі суперзлодійки Харлі Квін.

«Я люблю все заборонене. Тому, коли батьків немає вдома, я таємно дивлюся «Сватів», - пожартувала дівчинка в образі Харлі та продовжила: «Я така зухвала, що на канікули до бабусі вирушають мої батьки».

«У мене є друг Андрій. Йому вже 5. Уявляєте, який він старий – у нього вже навіть зуби випадають», - пожартував маленький джентльмен Артем, який швидко підкорив ведучу Настю Каменських букетом квітів.

Прем’єрний випуск третього сезону шоу Розсміши коміка. Діти дивіться завтра, 24 лютого, о 18.30 на 1+1.