Всесвітньо відома модель plus-size показала, якою була в дитинстві

Модель plus-size показала, якою була в дитинстві

Українська модель Анастасія Коптєва, яка підкорює Європу, поділилась милим знімком.

Поділитися:

Відома модель із пишними формами10 купальників, які підкреслять красу дівчат з пишними формами з Нідерландів Анастасія Коптєва на своїй сторінці у соціальній мережі поділилась милим чорно-білим фото з дитинства, де вона зображена зі своєю сестрою Марією та мамою.

Із мамою та сестрою. Фото 1990 року, коли ми з моєю сестрою-близнючкою були маленькими пухнастими янголятками, а моя мама – красивою молодою дівчиною- підписала Анастасія фото.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Всесвітньо відома модель із пишними формами поділилася враженнями від Києва

Цікаво, що зараз фігури дівчат зовсім несхожі. Сестра Анастасії Марія значно стрункіша, у той час, як Анастасія пишається своїми пишними формами10 літніх суконь, що личать жінкам із формами та побудувала успішну кар’єру моделі.

Анастасія народилась у Херсоні, проте ще у дитинстві переїхала з родиною до Нідерландів, де і живе нині. Зараз дівчину активно запрошують як моделі plus size на модні покази і для рекламних зйомок. Анастасія є прихильницею «бодіпозитиву» і закликає користувачів соціальних мереж приймати своє тіло таким, яким воно є.

 

Нагадаємо, 17 липня відбудеться фінальний відкритий кастинг на проект «Модель XL» телеканалу «1+1», учасниці якого кинуть виклик суворим стереотипам краси в індустрії моди. Дівчата з пишними формами віком від 18 до 32 років зможуть особисто зустрітись із творчою групою реаліті. Відкритий кастинг відбудеться за адресою Київ, вул. Шота Руставелі, 16а. Реєстрація за телефоном 068 128 29 97. Дівчата, які вже заповнили анкету на сайті, також можуть взяти участь. Проект вийде на каналі «1+1» цієї осені.