Ви вже бачили кліп у стилі кіберпанк, що зібрав понад 60 млн на YouTube?

Понад 60 млн переглядів: Кліп Lil Nas X у стилі кіберпанк підкорює YouTube | Шоу-бізнес | 1+1
Фото: gettyimages.com

Співак, вочевидь, розгадав секрет нечуваної успішності.

Поділитися:

Відеоробота Lil Nas X на пісню Old Town Road, який вийшов навесні, всього за місяць зібрав понад 100 мільйонів переглядів на YouTube. І поки невигадливий кантрі-реп продовжує захоплювати музичний простір, артист вирішив «підірвати» його новим кліпом Paninі у стилі кіберпанк.

Художній жанр, що концентрується на комп'ютерних та інформаційних технологіях, виник у 80-х, і з кожним роком набуває ще більшої популярності. Цікавість до нього «підігріла» й польська гра Cyberpunk 2077, віртуальне втілення у якій отримав відомий актор Кіану Рівз.

Утім, цифрова реальність та світ роботів перестає бути чимось нездійсненним. Але понад 64 мільйони переглядів кліпу за два тижні – хіба не фантастика? І, здається, це не межа.

Невгамовний ковбой перевтілився у футуристичного героя, змінив капелюх на реактивні кросівки, танцює з роботами і, здається, рішуче налаштований побити черговий YouTube-рекорд.

Та поки таксі, що літають, і голограми, що співають, не стали буденністю, переглядай кліп і знайомся з майбутнім лідером хіт-парадів:

Нагадаємо, що справжнє ім’я виконавця Монтеро Хілл. Популярний трек Old Town Road «народився» тоді, коли хлопець зрозумів, що потрапив у глухий кут – кинув університет, жив у сестри й не мав на своєму рахунку жодних заощаджень. Історія про Дикий Захід перевернула його життя догори-дриґом, пісня посіла перше місце в американських чартах і стала найбільш продаваним треком першої половини 2019 року.

А вже у серпні на премії MTV Video Music Awards співак презентував неймовірний перформанс та свій другий хіт Paninі. Енергійна музика розтанцювала кожного, і навіть світові селебріті не змогли встояти на місці:

Будь у курсі інших музичних новинок:

  1. Понад мільйон переглядів за добу: Новий кліп MONATIKa підкорює YouTube
  2. Яке послання приховує брутальний кліп Аріани Ґранде, Майлі Сайрус і Лани Дель Рей
  3. Новий кліп Каміли Кабейо змусить тебе по-новому поглянути на стосунки
  4. alyona alyona епатує образами у новому кліпі
  5. Біллі Айліш жахає новим пекельним кліпом

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі