Як несподівано склалася доля «султана» Халіта Ергенча з Величного століття

Величне століття. Роксолана

У день народження актора дізнаємось, як кар’єра позначилася на його особистому житті.

Поділитися:

Після виходу серіалу Величне століття. Роксолана у турецького актора Халіта Ергенча закохалися мільйони жінок по всьому світу. Та в житті він зовсім не такий, як його екранний персонаж. Гаремів не має і серце його належить лише одній жінці.

ШЛЯХ ДО АКТОРСТВА

Халіт народився у творчій родині. Його батько – відомий, затребуваний актор. Халіт рано почав писати вірші та музику, однак обрав професію моряка та вступив до суднобудівельного. Хлопець мріяв про романтику моря, а в університеті був змушений читати технічну літературу. Тож із часом подався вчитися оперному співу до консерваторії. Саме там Халіт зрозумів, що хоче бути актором.

 

ЛЮБОВНІ ПРИСТРАСТІ

Після кількох успішних вистав у Стамбулі молодого актора запросили в кіно – на головну роль до серіалу  «Тисяча й одна ніч». Та фільм приніс йому дещо більше, ніж любов усієї Туреччини – кохання до акторки Бергюзар Корель. Єдина проблема – Халіт тільки-но одружився на іншій. А втім, пристрасть службового роману була шаленою. Бергюзар та Халіт одружилися. Вона вирішила поставила крапку на кінокар’єрі та присвятила себе родині. А він, навпаки, став більше зніматися.

 

2011 року Халіта накрила ще більша хвиля слави завдяки «Величному століттю. Роксолана». Для родини серіал став справжнім випробуванням. Паралельно з початком роботи над стрічкою у родини народився син Алі. Упродовж п’яти років зйомок серіалу хлопчик бачив батька лише в образі султана Сулеймана – з бородою. В одному інтерв’ю актор зізнався, що коли поголив її, Алі не впізнав тата.

 

Найважче зйомки далися дружині актора. Якось Бергюзар приїхала до коханого на знімальний майданчик. У  цей час саме знімали сцену поцілунків Сулеймана та Хюррем. Бергюзар не витримала побаченого та зі сльозами на очах вибігла звідти. Вона дуже ревнувала чоловіка до акторки Мер’єм Узерлі. Халіту ж вдалося заспокоїти кохану раз і назавжди: «Це робота. А ти в мене одна».

Відтоді в усіх інтерв’ю актор повторює, що найкраще, що з ним сталося – це його Шахерезада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Красуня Мер’єм Узерлі знялася у літній фотосесії та розповіла про чоловіка мрії

Новини по темі