Яка пара покинула проект Танці з зірками у п'ятому ефірі

Танці з зірками

За результатами суддівського та глядацького голосувань у зоні ризику опинилися дві пари.

Поділитися:

Тема п'ятого прямого ефіру Танці з зірками - світове кіно. На паркет вийшли 7 пар, кожна з яких представила особливий номер. 

Пари Надя Дорофеєва і Женя Кот та Камалія і Дмитро Жук набрали найменшу кількість балів. Надя та Женя вийшли на паркет у ролі героїв «Гри престолів». А Камалія та Дмитро повернули глядачів до романтичної історії стрічки «Титанік».

Надя Дорофеєва - українська співачка, вокалістка музичного гурту Время и стекло. Дівчина з дитинства захоплювалася музикою, танцями і обожнювала співати. У Наді є свій бренд одягу It`s My DoDo, а нещодавно красуня стала обличчям косметичної марки Maybelline та знялась у фотосесії в Нью-Йорку. Всупереч думці своїх фанатів, на репетиціях Надя зрозуміла, що танцювати «стандарти» їй доволі важко, тому кожен її вихід на паркет буде сповненим щирих хвилювань.

Женя Кот  - талановитий український танцівник. Євген почав танцювати з 13 років. Будучи студентом другого курсу, хлопець почав працювати в балеті відомого постановника Тетяни Денисової. Євген Кот танцював у балетах знаменитостей і брав уроки у гуру сучасного хореографічного мистецтва Франциско Гомеса, Товариса Уілсона, Тона Гретена та інших. 

Камалія – заслужена артистка України, співачка, яка володіє колоратурним сопрано в класичному співі та виконує пісні чотирма мовами. Серед здобутків виконавиці – перемога у міжнародному конкурсі Місіс Світу, який проводиться серед одружених жінок. Емоційна та яскрава українка, яка полонила серце одного з найбагатших чоловіків в Україні – бізнесмена пакистанського походження Мохаммада Захура.

Дмитро Жук – чемпіон України з бальних танців, переможець міжнародних конкурсів, брав участь у багатьох танцювальних телешоу.

У прямому ефірі глядачі віддали найменшу кількість своїх голосів Камалії та Дмитру Жуку.

Дивіться Танці з зірками щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.

Новини по темі