Який пуховик обрати: 7 модних фасонів

Який пуховик обрати: 7 модних фасонів
instagram.com/greenteanosugar

Виглядати взимку стильно - можливо!

Поділитися:

Зимові дні вже не за горами, тому зараз саме час зібратися на шопінг і придбати стильні речі, які зігріватимуть. Пуховик - найтепліший елемент гардеробу для холодної зимової пори. Однак часто ми не можемо підібрати підходящий фасон для себе, аби почуватися привабливими. Як правильно обрати модний пуховик - дізнайтесь у нашій підбірці топ-7 наймодніших фасонів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поради стиліста: З чим носити пуховик у цьому сезоні

Пуховик-ковдра зігріє вас у найсильніші морози. Довга довжина та велика кількість пуху дозволять почувати себе комфортно та затишно. Під такий верхній одяг варто носити завужені брюки, спідниці довжиною міді або нижче коліна та туфлі на підборах. Для офісного образу можна одягти спідницю-олівець.

Класичний пуховик. Якщо у вас фігура типу овал або квадрат, то вам ідеально підійде прямий зимовий пуховик. Щоб додати образу елегантності та яскравості, обирайте моделі із широкими хутровими вставками та лампасами. Крім того, актуальним став фасон у стилі бомбера. 

Пуховики oversize не тільки зігріють вас при мінусовій температурі, але й зроблять стильною та жіночною. Під такий пуховик можна одягнути светр грубої в’язки, а у сонячні дні носити у розстібнутому вигляді. 

Пуховик під пояс. Носити приталений або розширений пуховик особливо стильно під пояс. Такий варіант зробить вашу талію виразнішою і чудово доповнить будь-який вечірній образ. Під низ ви зможете одягнути сукню або спідницю довжиною міді, що стала особливо популярною у новому сезоні осінь-зима. Такий варіант пуховику найбільше підійде жінкам із фігурою типу пісочний годинник.  

Пуховик-сукня. Такий варіант зимового верхнього одягу зробить вас справжньою принцесою. Приталений верх,  широкий низ у вигляді спідниці-кльош, гарне хутро та яскравий колір тканини - у такому вигляді ви можете піти і в офіс, і на прогулянку із друзями. 

Пуховики асиметричного крою. Обираючи цей вид пуховиків слід бути особливо обережними, аби не зіпсувати фігуру, а підкреслити її переваги. Асиметрія може стосуватися не лише фасону, а й елементів - яскраві принти, великі застібки, незвичні кишені та високі коміри. 

Яскраві пуховики. Що стосується кольорової гами, то особливо популярним став червоний колір. Обираючи пуховик такого кольору, комбінуйте його із чорними шкіряними брюками або легінсами. Класичними варіантами також залишаються пуховики чорного, білого і темно-синього кольорів, однак якщо ви хочете виглядати яскравіше, звертайте увагу на пуховики коричневих кольорів.  

Обирайте свій варіант пуховику і залишайтеся стильними. Прислухавшись до наших порад, ви зможе підібрати наймоднішу модель для себе, що зігріватиме взимку і зробить вас ще більш привабливою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайнер Андре Тан назвав вісім базових речей, які обов'язково повинні бути в гардеробі модниці