З чим носити білі брюки: 5 безпрограшних комбінацій

З чим носити білі брюки
@taralynn

Оригінальні мікси для різних типів фігури.

Поділитися:

Ми впевнені, що білі брюки повинні бути у шафі кожної дівчини. Вони базові, тому пасують абсолютно під усе. Якщо ви прихильник стереотипу про те, що білі брюки повнять, то ми готові розвіяти цей міф. До вашої уваги 5 безпрограшних комбінацій з білими брюками, які пасуватимуть пишним красуням. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-10 відомих моделей plus size

З СОРОЧКОЮ 

Білі брюки + сорочка - ідеальний варіант для створення кежуал-образу. У такому вигляді ви можете піти на шопінг, прогулянку з подругами або ж романтичне побачення. Доповнити образ можна стильними аксесуарами: масивними окулярами, сумкою-шопер та босоніжками на підборах. 

@theericalauren

@tatjanamackevich 

@taralynn 

З ТОПОМ 

Обтислі білі брюки або брюки-кльош високої посадки модно комбінувати зі сміливим топом. Таким чином, ви підкреслите лінію талії, грудей та сідниць. Міксуйте лук зі стильним жакетом і туфлями-човниками - і ви матимете неперевершений вигляд. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знову в тренді: Наймодніші моделі сарафанів

@iskra

З ДЕНІМОМ 

Білі брюки-скінні вдало поєднуються з джинсовим жакетом. Цей варіант луку зручний та не сковує рухів. Під низ ви можете одягнути білу футболку з модним принтом, а також поєднати образ з улюбленими білими кросівками. Таким чином, ви отримаєте по-літньому невимушений та яскравий лук на кожен день. 

@taralynn

У БІЛИЗНЯНОМУ СТИЛІ 

Білі брюки у поєднанні з легкими шовковими блузами або майками - вдалий варіант для вечірнього виходу. Під такий лук пасуватимуть яскраві босоніжки або туфлі на високих підборах, що зроблять ноги стрункішими. Візьміть стильний клатч, зробіть пучок та нафарбуйте губи улюбленим відтінком ягідної помади - і ви будете у центрі уваги. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З чим носити корсет: 5 літніх ідей

@ashleygraham 

З ОРИГІНАЛЬНИМ ПРИНТОМ 

Головні принти цього літа - смужка, горох, квіти або асиметрія - доречні для білих брюк. Головне, обрати принт, який личитеме до вашої фігури. Білі брюки в горох більше пасуватимуть струнким дівчатам. Що стосується смугастих моделей, обирайте брюки із вертикальною смужкою. Вона допоможе візуально звузити сідниці та стегна і зробити ноги довшими. Обирайте асиметричні брюки з чорними вставками, адже саме чорний колір здатний приховати усі недоліки фігури. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Базовий літній гардероб: 10 необхідних речей