«З таким обличчям сидіти в бухгалтерії?..» – фіналістка Модель XL Ірина Стішок

Фіналістка популярного реаліті розповіла, на який ризик пішла заради участі в шоу.

Поділитися:

Уже наступного вівторка ми дізнаємося ім’я переможниці другого сезону реаліті-шоу Модель XL. За головний приз проекту змагатимуться три яскраві дівчини, одна з яких – Ірина Стішок.

21-річна Ірина працює бухгалтером, однак мріє стати успішною . Судді Модель XL вражені її так званим strong face, тож у дівчини є шанси на здійснення мрії.

В інтерв’ю 1plus1.ua вона розповіла, як відкрила себе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Півфіналістка Модель XL зізналася, що пережила на проекті

За час участі у проекті ти стала більш впевненою у собі?

Коли я йшла на Модель XL, вважала себе не симпатичною дівчиною. Думала, мені потрібно сидіти в бухгалтерії і не виходити на люди. Але на проекті мені сказали, що маю фешн-обличчя. І я зрозуміла – з таким обличчям сидіти в бухгалтерії? Навіщо таку красу ховати від людей (усміхається).

Для мене це стимул працювати над собою і стати переможницею. Я не повинна підвести людей, які відкрили мене, – рішуче налаштована Ірина.

Красива жінка – яка вона для тебе?

Це жінка, у якої світяться очі. Вона не соромиться виразити свої емоції. Я дивлюся на зірок і розумію – вони живуть на повну. І я теж так хочу!

У цьому сезоні у проекті з’явився новий суддя. Які враження від Богдана Юсипчука?

Думала, що в другому сезоні побачу Влада Яму. А виявилося, що суддею буде Богдан Юсипчук. Я подумала: «Найкрасивіший чоловік світу! За що ж мені така Божа дяка» (сміється). Під час фотосесії я знімалася з отруйною жабою. Богдан оцінив, що я не побоялася це зробити, хоча й був великий ризик. Він захоплено на мене дивився і сказав, що я молодець. Нарешті я почула ці слова!

Чи вдасться Ірині Стішок вибороти перемогу у Модель XL, дізнаємося у вівторок о 21.45 на 1+1.