За лаштунками Школи: Яніна Андрєєва зізналась, що спільного у її доньки з Веронікою

Школа

Читайте інтерв'ю з головною героїнею популярного серіалу.

Поділитися:

Попри те, що Яніна Андрєєва відома українському глядачеві як теле- та радіоведуча, блискавичну популярність їй приніс новий серіал 1+1 Школа. Як зізнається, сама Яніна – головна роль у цій стрічці для неї особлива та дуже важлива.

У Школі акторка зіграла бізнес-леді Катерину, яка самотужки виховує 15-річну дочку Вероніку. Жінка робила все, щоб забезпечити дівчинку всім необхідним, однак недодала їй уваги. Непорозуміння між матір’ю та дочкою вкрай погіршує їхні стосунки. І врешті-решт Катерина залишає в минулому успішну кар’єру та йде працювати до школи, де на неї чекають нові випробування та нове кохання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завуч Дарина Петрівна зі Школи розповіла, як вживалася у свою роль

В інтерв’ю 1plus1.ua Яніна Андрєєва розповіла, чим схожа на свою героїню та як у неї склалися та із ким особливо здружилася на знімальному майданчику.

ВПІЗНАТИ СЕБЕ В ГЕРОЇНІ

Катерина доброзичлива так само, як і я. За потреби я одразу все лишаю, навіть рідних, і поспішаю когось рятувати. До того ж у реальному житті, як і у Школі, маю дочку Вероніку, але вона ще маленька. Щоправда, думаю, в нас не буде таких стосунків, як із моєю серіальною дочкою.

ПОРАДА КАТЕРИНІ

Іноді мені хочеться, щоб Катерина була трохи злою, коли це потрібно, більш сміливою, йти ва-банк. По суті вона робить велику роботу для учнів, і рятує життя своєї доньки, і вона пішла працювати до школи, щоб знайти з Веронікою той зв'язок, який вже давно втратила. А ще бажаю їй розслабитися та визначилася, хто їй потрібен – Кирило чи Алекс, і чи потрібен їй чоловік узагалі.

СТОСУНКИ З КОЛЕГАМИ

Ми не друзі, а просто колеги. На майданчику спілкуємося суто по роботі. Однак завдяки Школі я знайшла подругу – Олю (шкільна медсестра – Ред.), з якою я дружу й у серіалі. Вона мені близька. Тому все відбувається не просто так.

Нагадуємо, що серіал Школа змінив час виходу в ефір. Тепер дивіться його з понеділка по четвер о 21.00.

Новини по темі