За три дні до кохання: 1+1 розпочав зйомки нового серіалу з українськими акторами

Телеканал розпочав роботу над 16-серійною мелодрамою

Поділитися:

Днями телеканал 1+1 розпочав роботу над 16-серійною мелодрамою За три дні до кохання, головні ролі в якій виконали українські акторки Анастасія Карпенко і Дарина Єгоркіна, а також білоруський актор Антон Денисенко.

Успішна і приваблива головна героїня Дана Романова мала в житті практично все - великий бізнес, друзів, перспективний роман. Але в один день весь її добробут виявився під загрозою. У той же день молодий і амбітний бізнесмен Павло Солдатов опинився на межі банкрутства, на межі втрати найдорожчого, адже кредитори загрожують його дружині. У цей день шляхи Дани і Павла випадково перетнулися в Одесі. Самотність Дани та відчай Павла призводять до незвичайної дилеми. Дана пропонує погасити борг в обмін на три дні його життя. Три дні ділового та дружнього спілкування, які Павло проведе разом з нею в Одесі. Три дні, які нічого не значитимуть, і три дні, які змінять все.

Режисером серіалу став Сергій Щербин, продюсер - Олена Васільєва, Вікторія Лєзіна, креативний продюсер - Олена Єремєєва. Виробництво - «1+1 Продакшн». Автор сценарію - Ірина Чернова.

«За цією дивовижно зухвалою зав'язкою ховається дуже зворушлива історія; історія, в якій ніщо не є тим, чим здається. За кожним героєм ховається своя таємниця, і угода Дани з Павлом стає всього лише спусковим гачком. Хоча вони не чинять нічого осудного, все змінюється безповоротно, і в першу чергу стосунки героїв зі своїми парами. Все таємне одразу стає явним. Ця мелодрама з елементами детективу - відмінний привід для розмови про те, як сучасній жінці непросто буває знайти і зберегти свою любов. Дана і Павло - справжні герої нашого часу», - коментує головний продюсер серіалів та фільмів Олена Васільєва.

Також ролі в серіалі виконали В'ячеслав Довженко, Олександр Гетьманський, Андрій Мостренко, Тамара Морозова, Влад Онищенко, зірка проекту «Маленькі гіганти» на «1+1» Женя Лебедин, Олександр Ганноченко, Єлизавета Курбанмагомедова, Марія Заніборщ, Анатоль Фон-Філандра, Олександр Кобзар та інші.

Прем'єра серіалу запланована на 2018 рік.