Залаштунки Голосу. Діти: Як маленькі вокалісти готувалися до фіналу

Данелія Тулєшова прокоментувала свою перемогу у вокальному шоу

Поділитися:

Вчора відбувся грандіозний фінал дитячого талант-шоу Голос. Діти. Сюрпризи на вокальному шоу розпочалися ще залаштунками. Хлопці та дівчата з команди MONATIKа підготували своєму тренеру співочий подарунок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо ім'я переможця Голосу. Діти-4

Наш MONATIK крутий, він поруч із нами завжди, - співали маленькі вокалісти.

Такий зворушливий подарунок приємно вразив та викликав сльози у зіркового тренера. Переможниця Голосу. Діти-4 Данелія Тулєшова наполегливо готувалася до фінального виступу і не приховувала свого хвилювання:

Коли я вийду на сцену і отримаю любов та підтримку, я одразу ж перестану хвилюватися і віддамся виступу на всі 100%.

Ця тендітна 10-річна дівчинка стала сенсацією четвертого сезону співочого шоу ще на етапі сліпих прослуховувань. У фіналі зіркові тренери раділи, що їм не потрібно буде робити такий складний вибір.

Коли переможця обирають глядачі, можна поплакати разом з усіми і бути щасливими від того, що у нашій країні є такі діти, - розповідає Наталія Могилевська. 

Вітала глядачів із зимовими святами тренер Голосу країни Тіна Кароль, заспівавши колядку «Хто любить Миколая». А MONATIK разом із маленькими вокалістами заспівав пісню, що присвятив усім батькам. 

Життя кидає нас у різні сторони, і важливо залишатися світлими, тому ми виступаємо у білому, - коментує фінальний виступ MONATIK. 

Зрештою перемогу у вокальному шоу отримала підопічна MONATIKа Данелія Тулєшова. Разом із Данелією за перемогу боролися підопічна Наталії Могилевської Ліза Яковенко та учасник команди Время и стекло Саша Міньонок. 

Потрібно завжди робити добро і нікому не бажати зла. Якщо йти до своєї мети, то у тебе все обов’язково вийде! - коментує свою перемогу Данелія. 

Переможниця Голосу. Діти-4 отримала у подарунок три місяці ротації пісні у радіоефірі, а також неймовірну подорож до паризького Диснейленду. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос. Діти 4 – 7 випуск онлайн – фінал 17.12.2017