Прем'єра Села на мільйон та фінал Ліги сміху: що дивитися на 1+1 цього тижня

Дізнавайтеся, що цікавого йтиме на 1+1 з 20 по 26 листопада

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на улюбленему телеканалі цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

«Село на мільйон», понеділок-четвер о 21:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Кошмал показала перші кадри серіалу «Село на мільйон-2»

20 листопада о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра другого сезону комедійного серіалу Село на мільйон. У другому сезоні комедійного серіалу вирішиться доля заповітного спадку Юхима Кибця. Глядачі дізнаються, хто з кузенів пройде всі випробування сільським життям та стане мільйонером. Ми дізнаємось відповідь на найбільш хвилююче запитання - що зрештою оберуть наші герої - гроші чи кохання? Чи відбудеться весілля Каті та Діми та які випробування чекають на закоханих - не пропустіть у прем'єрній серії улюбленого серіалу. 

«Модель XL»,  вівторок о 22:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проти стандартів: Модель plus size відтворила звабливі фото Victoria's Secret

У попередньому випуску реаліті-шоу Модель XL учасниці зійшлися в експресивному танцювальному батлі, а також позували у шести фотосесіях на тему професій. Крім того, моделі пройшлися подіумом в кімоно з традиційними японськими візерунками. Судді обрали десять найкращих, і тепер на дівчат чекає ще більше випробувань. У новому випуску програми вони пригадають давні образи та пройдуться у купальниках на багатолюдній вулиці. Хто із красунь так і не зможе переступити через свої комплекси - дізнайтеся вже у вівторок о 22:00. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модель plus size Тетяна Мацкевич провела майстер-клас із позування (відео)

«Міняю жінку», середа о 22:00.

У новому сезоні програми Міняю жінку взяли участь 32 сім'ї. Для багатьох українських родин участь в проекті дає не тільки можливість по-новому поглянути на свої власні стосунки і сімейний уклад, але і відкрити для себе особливості менталітету і традиції інших національностей, зануритися в життя сімей з різних віддалених куточків планети. У новому випуску одна із матусь потрапить у родину вегетеріанців. Чи зможе мама впривчити нову родину до м'яса та зламати їх звички - дізнайтеся вже у середу о 22:00 на 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Міняю жінку покажуть, як приручити пітона та стати цирковим артистом

«Світ навиворіт», четвер о 22:00.

Щочетверга Дмитро Комаров продовжує захоплюючу подорож у Японії в нових випусках екстремального тревел-шоу Світ навиворіт.Дмитра Комарова закопали живцем у розпечений пісок У новому випуску програми Дмитро Комаров опинеться у місті майбутнього зі спаленим дотла минулим, щоб почути спогади тих, хто пережив пекло Хіросіми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт еліксиру довголіття від японців

«Вечірній Київ», п'ятниця о 22:00

У п'ятницю на вас чекає повернення гумористичного шоу Вечірній Київ. Зіркові гумористи студії Квартал 95 запрошують усіх посміятися від душі та почати розважатися вже у п'ятницю. Нові пародії, веселі розіграші та найяскравіші зірки, які стануть головними героями оновленого шоу, - все це чекає на вас у новому сезоні розважальної програми.  

«Ліга сміху», субота о 20:15.

Ліга сміху – найбільший гумористичний проект в Україні, у якому команди-учасниці змагаються за кубок чемпіонів з гумору. Жарти, акторські здібності і вміння колективів імпровізувати оцінює зіркове журі з семи осіб. Право позмагатися у фіналі третього Чемпіонату України з гумору Ліга сміху вибороли три команди - Стоянівка, Загорецька Людмила Степанівна та Отдихаєм вмєстє. Хто з них отримає кубок переможця - дивіться цієї п’ятниці о 20:15 на 1+1. 

«Голос. Діти», неділя о 21:00.

У команду Дорофєєвої і Позитива потрапив послідовник переможця Голосу країни 7У третьому випуску шоу маленькі співаки вражали наших суддів силою свого космічного вокалу. До команд зіркових тренерів потрапили лише найкращі. У наступню неділю на глядачів чекає новий четвертий випуск сліпих прослуховувань. Ще більше маленьких талантів вражатимуть своїм космічним вокалом. Зіркові тренери вже готові поборотися за найкращі голоси. Не пропустіть битву юних вокалістів, які неодмінно полонять ваші серця. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У команду Могилевської пройшла інопланетна принцеса