Завершився перший етап онлайн-відбору #другийшанс

Голос країни
Завершився перший етап онлайн-відбору #другийшанс
1plus1.ua

Онлайн-тренери Голосу Країни обиратимуть найкращих.

Поділитися:

Цього сезону вперше в історії Голосу країни вокалістам дали нову можливість стати частиною проекту. Усі бажаючі, хто не зміг пройти далі на етапах сліпих прослуховувань, або ті, хто просто боялися спробувати себе на кастингах чи на сцені, могли випробувати себе в новому вокальному онлайн-відборі #другийшанс.

Цього тижня завершився перший етап, і наразі команда проекту обрала ТОП-50 найкращих вокалістів, які впродовж чотирьох тижнів ділилися своїми відео зі співом під хештегом #другийшанс. За час проекту учасники виклали більше 3-х тисяч публікацій, були навіть вокалісти, які пробували свої сили у дев’ятому сезоні.

Сьогодні о 15:00 в Instagram на офіційній сторінці Голосу країни усі учасники та прихильники зможуть підключитися до прямого ефіру, аби почути вісімку найкращих вокалістів, яких обиратимуть онлайн-тренери #другийшанс:

  • учасник 6-го сезону Голосу країни, співак LAUD;
  • минулорічна переможниця проекту, підопічна Сергія Бабкіна, Олена Луценко;
  • переможець 5-го сезону Антон Копитін;
  • учасниця 8-го сезону, блогер та акторка, Анна Трінчер.

«Велика честь для мене бути тренером онлайн-відбору #другийшанс. Неймовірна кількість талановитих учасників взяла участь у проекті. Досить складно приймати рішення, адже більшість мають неймовірні голоси і тембри. Тепер я розумію, наскільки нелегко бути тренером вокального проекту, адже на твої плечі лягає велика відповідальність. Хочеться пропустити всіх, адже всі доклали зусилля і набралися сміливості виставити свій спів у мережі. Але правила є правила, тому вже завтра ми з моїми колегами оголосимо вісім щасливчиків, які боротимуться в онлайн-батлах за можливість потрапити на сліпі прослуховування в десятий ювілейний сезон», - прокоментувала онлайн-тренер Олена Луценко.

Хто з учасників конкурсу пройде на етап онлайн-батлів, і хто позмагається за головний приз – участь у сліпих прослуховуваннях у десятому ювілейному сезоні, шанувальники дізнаються вже сьогодні під час прямого ефіру о 15:00.

Нагадаємо, за умовами – онлайн прослуховування проходять у три етапи. До першого етапу проходять ТОП-50 найкращих голосів, які отримують найбільшу кількість переглядів та вражають команду проекту. До другого – 8 фаворитів, яких обирають «онлайн-тренери», учасники попередніх сезонів. На третьому етапі 8 учасників попереднього відбору зійдуться в онлайн-двобоях. Переможця оберуть телеглядачі, адже саме вони є «п’ятим тренером» у цьому проекті. Переможець автоматично стане учасником «сліпих прослуховувань» ювілейного десятого сезону «Голосу країни».

Ще більше подробиць та цікавих новин про #другийшанс можна знайти на офіційній сторінці Голосу країни в Instagram 

Новини по темі