Жан зі Школи зізнався, які насправді має стосунки з однокласниками

Школа

Дізнавайтеся, який є Арно Муке у реальному житті.

Поділитися:

Новий український серіал на 1+1, прем’єра якого відбулася 15 січня, вже встигнув зацікавити мільйонів глядачів. Стрічка розкриває, що приховує сучасна школа, а також знайомить із цікавими історіями з життя викладачів, учнів та їхніх батьків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як підкорити Instagram: Поради блогерки Лоли зі Школи

Зважаючи на галопуючу популярність стрічки, думаємо, вам буде цікаво дізнатися більше про її акторів. Почнімо із ближчого знайомства з Арно Муке, який виконав роль школяра Жана.

У серіалі він учень начального закладу, де є місце непорозумінням серед учнів. Однак, як зізнався актор 1plus1.ua, сам не стикався з подібним.  

«Гімназія, у якій я навчаюся, відрізняється від серіальної школи. Всі добре ставляться одне до одного. Не бачив навіть виявів расизму, хоча серед учнів є представники різних національностей», — розповів Арно.

Пам’ятаєте, як в одній із серій Жан намагався повторити трюки паркура, які виконував Паша. Саме так він намагався полонити серце Наталі та нарешті домогтися побачення з нею. У реальному житті актор не займається подібним, однак шкільних пригод не оминув.

«Десь у третьому – четвертому класні на уроці фізкультури я ненароком поцілив у скло футбольним м’ячем, — пригадав актор. — На щастя, батькам не довелося компенсувати витрати на скло, однак було не дуже приємно, коли на мене сварилися вчителі».

Також цікаво, що Арно грає школяра, який мріє стати відомим репером. Однак у реальному житті має інші плани на своє майбутнє.

«Я мрію стати архітектором або бізнесменом, щоб добре себе фінансово забезпечувати. І звісно, хочу буди вихованою, толерантною людиною, з якою буде приємно спілкуватися», — поділився Арно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як знайти друзів у класі: Поради «новенької» зі Школи

Дивіться, як розвиватимуться події у Школі з понеділка по четвер о 20.20.

Новини по темі