Жовтнева прем'єра: На які жертви пішов Володимир Зеленський заради зйомок Слуги народу

Серіал Слуга народу. Від любові до імпічменту з'явиться на екранах з 23 жовтня

Поділитися:

Вже 23 жовтня на каналі 1 + 1 відбудеться довгоочікувана прем'єра серіалу Слуга народу. Від любові до імпічменту. Це другий сезон популярного серіалу про народного президента Василя Голобородька. Колишній учитель історії зі звичайної школи випадково стає президентом після того, як його скандальне відео, в якому він різко висловлюється про владу в країні, набирає мільйони переглядів в інтернеті.


Зйомки серіалу ще тривають, але тільки до 20 чисел вересня. Після цього режисер серіалу Олексій Кірющенко сідає за монтаж серіалу, в якому буде 24 серії, так само як і в першому сезоні. Сам Кірющенко, до речі, недавно знявся в серіалі, зігравши ... режисера. За сценарієм працювали над зйомками рекламного політичного ролика. Одному з кандидатів в президенти знімали передвиборну агітацію. Кірющенко командував процесом. Маючи великий досвід акторської гри, Олексій так вжився в роль, що коли він підвищував голос, висловлюючи свої претензії, обидві знімальні групи напружувалися, не розуміючи, чому саме незадоволений метр, і на кого він кричить - на реальну групу або ту, що знімають. Ким був режисер Кірющенко стане зрозуміло вже з 23 жовтня, коли серіал почне виходити на каналі 1 + 1.


Кілька знімальних днів у вересні Слугу народу знімали в декораціях шоу Право на владу каналу 1 + 1. У кінореальності Слуги політичне ток-шоу називається «Діалог», і там все, як у житті. Представники влади та опозиції, суперечки, аргументи і контраргументи і, звичайно, компромат. Авторам серіалу довелося простудіювати велику кількість підручників і дидактичних матеріалів з політичного піару і технологій. А все для того, щоб вибудувати в сюжеті серіалу правдоподібну передвиборну гонку. Хто в ній переможе, ви дізнаєтеся вже з 23 жовтня на 1 + 1.


До речі, всі бажаючі українці можуть взяти участь в серіалі. Автори оголосили цікаву промо-акцію. Потрібно всього лише записати відео на мобільний телефон або камеру ноутбука, в якому ви повинні назвати своє ім'я, місто, в якому живете, і сказати: «Я голосую за Василя Голобородька». Відео потрібно викласти в соцмережі з хештегом # обирайслугународу, за хештегом його знайдуть автори серіалу і , можливо, використають у другому сезоні, який вже з 23 жовтня стартує на 1 + 1.


Дуже непросто буде в другому сезоні президенту Василю Голобородько. На нього чекає розчарування у великій політиці, в любові і навіть в дружбі. Кілька разів Васі доведеться перевіряти наскільки щиро віддані йому друзі. Кілька разів йому доведеться від них тікати. Важкі випробування випали і на долю Володимира Зеленського. У цьому сезоні його підвішували на дереві, прив'язавши за ногу, головою вниз, також він пірнав у річку, на велосипеді намагався відірватися від переслідування автобуса, в якому його наздоганяла його команда.

Для зйомок Зеленський схуд на 8 кг. Нічого спеціально для цього Зеленський не робив. Просто зйомки - справа складна. А результат зйомок дивіться вже з 23 жовтня на 1 + 1.