Зіанджа покинула Голос країни у першому прямому ефірі

Голос країни

Дивіться останній виступ Зіанджи на сцені вокальному шоу.

Поділитися:

Учора на телеканалі 1+1 відбувся перший прямий ефір Голосу країни-8, під час якого тренери Сергій Бабкін, , Потап і Тіна Кароль разом з українцями визначились із двома з чотирьох напівфіналістами своїх команд: одного обрали глядачі шляхом телефонного та SMS голосування, іншого – зіркові наставники.

Найепатажніша учасниця шоу, підопічна , дівчина-трансгендер Зіаджа у прямому ефірі виконала пісню Mama mia культового шведського гурту ABBA. На сцену зірка вийшла у блискучому образі, в супроводі хору з 12 вокалістів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіанджа: «Я увляю себе на Євробаченні»

За результатами глядацького голосування Зіанджа залишила проект.

Брала участь у Голосі не тому, що я трансгендер і дуже підходжу для шоу. А тому що я артистка, і мені є що сказати. Вважаю, що моя місія на проекті виконана, — говорить Зіанджа. 

Проте співачка не засмутилася через програш і написала в Instagram подяку за підтримку.

"Дякую вам, любі ангели! Думка про вас і надихнула мене взяти участь у проекті! Те, що ми знайшли одне одного – і є перемога. Це наша з вами перемога! Це старт, початок нової дивовижної пригоди. До зустрічі. Люблю!" – написала Зіанджа.

Нагадаємо, що повернення екс-Бориса Апреля Зіанджи викликало справжній фурор не тільки на сцені Голосу країни, а й серед користувачів Мережі. Річ у тім, що після того, як кілька років тому Зіанджа зробила операцію зі зміни статі, про неї довгий час ніхто не чув: співачка видалила всі свої сторінки у соціальних мережах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця Голосу країни Зіанджа: «Я трохи закохана в Потапа»

Як виявилося, дівчина-трансгендер мешкала у Китаї, де працювала волонтером, а також викладала англійську мову дітям дошкільного віку з малозабезпечених сімей. Набравшись досвіду і знань, Зіанджа зрозуміла, що хоче повернутися на сцену, адже її покликання – музика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я сама собі продюсер», — Зіанджа дала перше офіційне інтерв'ю​​

Нагадаємо, що наразі продовжується продаж квитків на прямі ефіру восьмого сезону Голосу країни. У знімальному павільйоні у шанувальників проекту буде можливість підтримати своїх фаворитів, на власні очі побачити зіркових наставників, насолодитися грандіозним постановками, неймовірним вокалом восьми півфіналістів і сучасною декорацією, а також побачити з-за лаштунків, як створюється найбільш масштабний вокальний проект України. Квитки можна придбати за посиланням

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто пройшов у півфінал Голосу країни

Новини по темі