Зіанджа на Голосі країни виконає пісню, яку написала для Могилевської

Голос країни

Пісня «народилася» 10 років тому.

Поділитися:

Цієї неділі, 1 квітня, о 21:00 глядачі телеканалу 1+1 побачать перший випуск «нокаутів» проекту Голос країни-8, в рамках якого тренери Сергій Бабкін і Потап визначаться зі своїми фіналістами, які у прямому ефірі будуть боротися за подальшу участь у шоу. Своєю чергою підопічні і Тіни Кароль вийдуть на сцену у другому випуску «нокаутів».

Зіанджа буде боротися за місце у команді Потапа з піснею-сповіддю «Исцелена», яку десять років тому написала для переможниці Танців з зірками та тренера Голосу.Діти-3 Наталії Могилевської.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Конкурент Зіанджі Олексій Баклан зізнався, які у них стосунки

«Такі люди, як я, все життя живуть у страху. Своєю участю у Голосі країни хочу дати їм надію на те, що прийде час, коли вони вийдуть на вулицю і відчують себе вільними, матимуть змогу відкрито виявляти свої почуття та насолоджуватися життям. Виступ у «нокаутах» для мене є сповіддю, адже ця пісня написана мною. Сьогодні я переписала текст, який відображає моє життя, адже хотіла розказати свою правду», - відверто зізналась дівчина-трансгендер. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця Голосу країни Зіанджа: «Я трохи закохана в Потапа»

Олена Луценко з Білої Церкви, наставником якої є Сергій Бабкін, зробить ставку на незвичний для себе та новий репертуар – пісню Deep Purple Smoke on the water. Більше того, молоду артистку у її починаннях підтримає «золотий голос» України Ніна Матвієнко, яка зізнається, що вражена щирістю та душевністю дівчини.

«Раніше я співала виключно народні українські пісні, але на проекті я щодня відкриваю у собі нові можливості та не боюсь творчо експериментувати з моїм наставником», - сказала дівчина.

Підопічний Сергія Бабкіна електрик Валентин Біленький з Вінниці своїм проникливим виконанням пісні Kodaline All I want доведе чоловічу половину зіркових тренерів до сліз.

«Як у такому великому та мужньому чоловікові може бути стільки ніжності та тепла. Я розумів все, про що ви співали. Саме заради таких номерів ми сидимо у червоних кріслах. Дякую», - сказав Потап.

Зазначимо, що днями розпочався продаж квитків на прямі ефіру восьмого сезону Голосу країни. У знімальному павільйоні у шанувальників проекту буде можливість підтримати своїх фаворитів, на власні очі побачити зіркових наставників, насолодитися грандіозним постановками, неймовірним вокалом шістнадцяти фіналістів і сучасною декорацією, а також побачити з-за лаштунків, як створюється найбільш масштабний вокальний проект України. Квитки можна придбати за посиланням.

Нагадаємо, що за правилами «нокаутів» на сцені Голосу країни-8 будуть стояти 4 крісла, призначені для чотирьох вокалістів з кожної команди, які пройдуть до прямого ефіру. Учасники не знають заздалегідь, у якій послідовності виходитимуть на сцену. Одразу після виступу тренер відправляє першого вокаліста на крісло № 1. Якщо учасник, який виступає після нього, заспівав краще, то він посідає перше крісло, а попередній артист буде змушений пересісти на друге. Цікаво, що тренер може як відправити додому учасника, так і надати йому місце. До прямих ефірів пройдуть по чотири вокаліста з кожної команди.

Новини по темі