Жіноча зброя: Еротична білизна, від якої він втратить розум

Еротична білизна, від якої твій коханий втратить розум | Секс | 1+1
Фото: jasmine.ua

Відчуй себе королевою!

Поділитися:

Чоловіки цінують у жінках скромність і хазяйновитість, але загадковість і звабливість чарують їх куди більше. Вони мріють, щоб вдома завжди чекала смачна вечеря та кохана, яка вислухає та підтримає.

А втім, якщо зустріти його у спокусливому комплекті, сумніваюся, що буде до розмов. Вибач, але твоя коронна страва не буде в пріоритеті – він зажадає перейти до десерту!

Еротична білизна здатна розбурхати в його серці цунамі. Отож сьогодні я підкину тобі кілька ідей, які допоможуть звести коханого з розуму.

Зухвалий комплект із панчохами

Можливо, він бачив таке лише у кіно. То чому б не подарувати йому реальний уривок з гарячого фільму? Підібрати ідеальну білизну не так просто, але не варто зупинятися на першій ліпшій. Приділи пошукам час і не зупиняйся, поки відображення в дзеркалі не скаже тобі – «Фантастично!».

А зробити свій образ пікантнішим, проте не перетнути межу, допоможуть нехитрі аксесуари. Додай до своєї білизни спекотних «ноток» – одягни пояс для панчіх. Зараз він виконує виключно декоративну функцію, проте яку сексуальну! Вибір чималий – широкі, зі «спідничкою», ретро… Обирай і насолоджуйся результатом! 

До слова, ретро-стиль вже декілька років тримається на піку популярності. Тому зверни увагу на білизну у стилі пін-ап – вона додасть тобі грайливості.

Звабливе боді

Витончене мереживо «обіймає» твої звабливі вигини. Воно злегка прикриває найцікавіші частини жіночого тіла, але в цьому увесь секрет. Залишається місце для фантазії, а уяві чоловіків можна лише позаздрити.

Можеш віддати перевагу чорному або білому боді. Ще один безпрограшний варіант – сексуальний червоний. Він неначе полум’я, яке неможливо загасити, адже будь-який його відтінок асоціюється з пристрастю. Проте ніщо не заважає тобі зустрічати любого щоразу різною. Поекспериментуй з боді модних неонових кольорів або моделями із різнокольорового мережива.

Також раджу зважитися на більш пікантні варіанти: боді з мереживних стрічок, ремінців, з інтимними вирізами. Або ж затягни коханого у свої тенета з допомогою боді-павутини. Зухвалих дівчат зацікавлять і еротичні комбінезони (бодістокінги).

Запаморочливий пеньюар

На тілі – невагома напівпрозора «сукня», що підкреслює твою легкість та витонченість. У його думках – мільйон ідей, як зняти пеньюар: повільно та ніжно або шалено й нестримно. Досі сумніваєшся у силі шовку та мережива? – Перевір. Тобі сподобається! Розвиток подій може бути різним, але фінал цієї дорослої казки запам’ятається надовго.

Вінтажний корсет

У корсеті є щось невловимо величне та розпусне. Красиве декольте, тонка талія та обов’язково шнурівка, яку він негайно захоче розв’язати.

Колись корсет був необхідністю для кожної дами, адже робив її стрункішою, а бюст пишнішим. На щастя, еволюція кардинально змінила цей незручний предмет жіночого гардероба. З’явилися навіть його сучасні види – грація та напівграція, які відрізняються розміром.  

Сьогодні це збудливе поєднання бюстгальтера і боді працює краще, ніж будь-яка корегувальна білизна. Така сексуальна «вибухівка» точно відволіче увагу від будь-яких параметрів! Отож, якщо ти ще та вигадниця, доповни образ із корсетом мереживною маскою, зав’яжи йому очі й покажи, як потрібно проводити ночі.

Невагома комбінація

Вона чудово підкреслить твою фігуру, додасть палкому образу чуттєвості та романтичності. Комбінацію одягають поверх витонченого мереживного комплекту, або й без нього. Навіщо гаяти ваш час?

Не менш спокусливий варіант – кокетливий бебі-долл.

Мимохіть нагадаю, що відтінок шкіри також відіграє важливу роль у виборі білизни. Ти володарка апетитної засмаги? Окрім універсальних кольорів тобі пасуватиме бузковий, трав’яний, блакитний. Світлий колір шкіри гармонійно поєднається з ніжно рожевим та персиковим відтінками.

Біла комбінація вдало пасуватиме першій шлюбній ночі й зробить її особливою. Кожна звабниця знає, що такий сюрприз здатний ще більше розбурхати ваші почуття, аби мить любові була незабутньою.

Проте, такий «подарунок» не потребує вдалого моменту – для красивої білизни кожна мить ідеальна. 

Стеж за новою рубрикою «Перший раз із Ясею», адже наступного тижня я розкажу ще більше цікавого про стосунки в ліжку!

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

  1. Фантазерка: Сексуальні бажання жінок, про які вони мовчать
  2. 5 розпусних фільмів із гарячими сценами
  3. Як зробити еротичний масаж, від якого закипить кров
  4. Як зробити першу шлюбну ніч незабутньою
  5. Які хвороби допоможе вилікувати регулярний секс