Жіночі образи у серіалі Величне століття. Нова володарка

Який вигляд матимуть героїні нового турецького серіалу.

Поділитися:

На телеканалі 1+1 вже незабаром відбудеться прем’єра турецької історичної гостросюжетної драми Величне століття. Нова володарка. Стрічка розповідає про життя нащадка легендарної Роксолани, султана Ахмеда I, та його фаворитки, красуні Анастасії (Кесем). Юна дівчина, як і Гюрем Султан, пройшла тернистий шлях від полону до трону могутньої держави, і змогла стати найвпливовішою жінкою Османської імперії. Напередодні прем’єри ми розповімо більше про жіночі образи у серіалі Величне століття. Нова володарка, аби познайомити вас ближче із головними героїнями стрічки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 цікавих фактів з життя Кесем-султан

КЕСЕМ-СУЛТАН 

Головна героїня серіалу майбутня Кесем-султан потрапила до гарему султана Ахмеда І у 13-річному віці. Гречанка Анастасія стала беззаперечною фавориткою правителя та чотирнадцять років була поруч із ним, народивши Ахмеду тринадцять дітей. Після смерті коханого, Кесем у запеклій боротьбі за щастя своїх рідних, змогла стати найвідомішою Валіде та однією з найвпливовіших жінок Сходу. Кесем зосередила в своїх руках фактичну владу, проте завжди залишалась у тіні синів та онуків. 

Головну героїню у серіалі зіграли три акторки. Це популярна грецька акторка Анастасія Тсілімпоу, улюблениця українських глядачів Берен Саат, що прославилася головною роллю у серіалі «У чому вина Фатмагюль» та Нюргуль Єшілчай, яка зіграла Валіде у поважному віці.

Цікаво спостерігати, як змінюються образи головної героїні. Кесем у юному віці носить вільні та легкі сукні світлого кольору, а у майбутньому надаватиме перевагу розкішним прикрасам, атласу та шовку, а її голову завжди прикрашатиме велична тіара. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 секретів краси від східних жінок

САФІЄ-СУЛТАН 

Сафіє-султан - бабуся Ахмеда І, що була Валіде за правління свого сина Мехмеда ІІІ. Сафіє-султан вражатиме своїм сильним характером, поважністю та мудрістю. Кожна її дія запланована на 100 кроків вперед. Сафіє цінує у людях відданість, але її довіру неймовірно важко заслужити. Ця поважна жінка носитиме розкішні сукні темних кольорів, її ідеальна осанка та велична постать говоритимуть, що вся влада належить виключно їй. 

АЛІМЕ-СУЛТАН 

Аліме-султан - мати шехзаде Мустафи, наложниця покійного султана Мехмеда ІІІ. Образ Аліме жорсткий та моментами злий. Вона цікавиться магією і мріє посадити свого сина на трон, заплативши будь-яку ціну. Героїня носитиме вбрання темних барв із оксамиту, шовку та атласу. Масивні золоті прикраси та яскравий макіяж передаватимуть жадібний та безжалісний характер султани. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головна героїня Величне століття. Нова володарка вивчила турецьку заради ролі у серіалі

ФАХРІЄ-СУЛТАН 

Фахріє-султан - донька Сафіє-султан і тітка султана Ахмеда І. Матір постійно керуватиме донькою, заради досягнення власних цілей. Тільки коли Фахріє вийде заміж за кримського ханзаде Мехмеда Гірая, то зрозуміє, що настав час самостійно приймати рішення. Образи Фахріє-султан ніжні та світлі. Вона носить сукні пастельних відтінків, прикрашені квітами, вишивкою, шовком або мереживом. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіркам серіалу Величне століття. Нова володарка приписують роман у реальному житті