Зірка серіалу Дві матері розповіла про зйомки у найскладнішому епізоді стрічки

Сьогодні до Сніданку з 1+1 завітали акторка Зоряна Марченко та режисер Євген Баранов.

Поділитися:

Сьогодні до ранкової студії «Сніданку з 1+1» завітали акторка серіалу «Дві матері» Зоряна Марченко, яка виконала роль Зої, та режисер стрічки Євген Баранов. Головна героїня зізналася, що її пов’язує із Зоєю, а також разом з Євгеном розповіли про деталі роботи над серіалом. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як проходили зйомки серіалу Дві матері

Під час розмови з ведучими проекту Людмилою Барбір та Русланом Сенічкіним акторка зізналася, що схожа на свою героїню, незважаючи на її складний характер:

«Для багатьох це може бути здивуванням, але я справді схожа чимось на Зою. Я усвідомила, що якщо я хочу досягнути своєї цілі, потрібно бути трохи егоїстичною, «показувати зуби» та відстоювати себе. Але, звичайно, методи, які я обираю у своєму житті, набагато людяніші, ніж ті, які глядачі бачать на екрані», - зізналася акторка.

Режисер та креативний продюсер стрічки Євген Баранов розповів, що серіал «Дві матері» насичений подіями, але основним для героїв стрічки лишається родина та материнство:

«Наша історія не лише по сурогатне материнство – вона про те, як материнство змінює жінку та родину навколо. Кожна сім’я має свої таємниці, які ми вирішили показати. Головні героїні стрічки Марта та Зоя намагаються вирішити власні проблеми, але своїми методами», - зазначив Євген.

Також акторка зізналася, що для того, аби зіграти в драмі, їй довелося уявляти особисті трагедії та переживання:

«Мені як акторці важко емоційно працювати  над сценами, де потрібно зіграти емоційний стрес або ситуації, в яких життя обривається за секунду. Для мене найскладнішим епізодом серіалу став момент, коли брат Зої Сергій загинув в автокатастрофі. А щоб відтворити такі емоції в кадрі, мені необхідно було уявити, ніби хтось із моїх близьких загинув. Це завжди страшно, і мурахи біжать по шкірі», - поділилася акторка. 

Нагадаємо, сюжет стрічки розгортається навколо двох молодих жінок, Марти та Зої, долі яких назавжди пов’язала смерть близької людини. Марта – наречена, а Зоя – сестра загиблого талановитого хлопця Сергія. Неспроможна пережити смерть коханого, вагітна Марта втрачає їхню дитину та згодом дізнається про страшний діагноз – безпліддя. До того ж, Зоя вважає Марту винною у смерті брата та прагне помститися за це. З часом доля знову переплітає у химерний вузол життя жінок. Між ними знов з’являється один коханий чоловік - багатий спадкоємець імперії ресторанів Андрій Завадський, його мати та одна на двох дитина, яка опинилась у центрі нещадного протистояння двох матерів. Дві жінки спробують з’ясувати хто з них має більше права на дитину - сурогатна чи рідна матір.

Виробництвом стрічки займається «1+1 Продакшн», продюсери – Дарина Жукова, Олена Єремєєва та Вікторія Баранова. Головний режисер та креативний продюсер – Євген Баранов, оператор-постановник- Віталій Запорожченко.

Також варто зазначити, що саундтреком до серіалу стала легендарна пісня «Очі на піску» у обробці Руслана Квінти, а виконала її переможниця «Голосу країни» Олена Луценко.

Дивіться серіал «Дві матері» з понеділка по четвер о 20:45 на «1+1».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторка Ольга Атанасова розповіла про весілля з байкером