Зірка серіалу «Хазяйка» Катерина Варченко вперше показала сина

Хазяйка
Катерина Варченко вперше показала сина

На честь свого Дня народження акторка опублікувала зворушливе фото.

Поділитися:

На телеканалі «1+1» стартував повтор 24-серійної драми «Хазяйка», головні ролі в якій виконали Катерина Варченко, Олена Стефанська, Володимир Горянський, Марк Дробот і Сергій Радченко.

Виконавиця ролі Наташі Суворової в серіалі Катерина Варченко сьогодні святкує своє 28-річчя. На честь свята Катерина вперше показала 9-місячного сина, опублікувавши у своїх соціальних мережах зворушливе сімейне фото:

Я знаю, що мене буде сварити чоловік, але все одно це зроблю! Вибач мені, мій коханий Фон-Філандра. День народження все ж таки. Мені 28 років! Моя гордість, мій храм, моє щастя - моя сім'я, - підписала світлину Катя.

Цікаво, що хлопчика назвали незвичним ім'ям Крістіан-Доріан, а батько малюка - виконавець ролі поліцейського Петра у комедійному серіалі «Село на мільйон-2» Анатоль Фон-Філандра.

 

Нагадаємо, що «Хазяйка» - це адаптація латиноамериканської теленовели «La Patrona» виробництва «1+1 Продакшн» на замовлення телеканалу «1+1». Дія 24-серійної драми відбувається в маленькому шахтарському містечку Аніканово. В основі сюжету протистояння двох жінок – молодої матері-одиначки Наташі Суворової, яка під тиском обставин змушена працювати на єдиному діючому підприємстві у місті, вугледобувної шахті «Алмазна», і «хазяйкою міста» і шахти Аліни Хмельовської, яка маніакально одержима владою і тримає в страху шахтарське містечко. Але в житті Аніканово багато чого змінюється, коли на чолі шахти стає син хазяйки, столичний підприємець Олександр.

Дивіться серіал «Хазяйка» з понеділка по четвер о 20.15 на телеканалі «1+1».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі факти про Хазяйку: Олена Стефанська знялась у кліпах тренерів Голос країни

Новини по темі