Зірка серіалу «Моя кохана Діла» Хатідже Шенділь опинилася у любовному трикутнику

Найкращі фото турецьких акторів Озджан Деніз, Хатідже Шенділь і Бегюм Кютюк
pinterest.com

Популярна турецька актриса боротиметься за своє жіноче щастя.

Поділитися:

9 січня на 1+1 стартує турецький серіал «Кохання проти долі», що розповідає зворушливу історію кохання. Головні герої серіалу ніколи не повинні були зустрітися. Кахраман – чоловік із багатої та впливової сім'ї. Еліф – звичайнісінька дівчина. Вони живуть в різних світах, але їм знадобилася всього одна випадкова зустріч, щоб полюбити один одного назавжди.

На шляху до спільного щастя в Кахрамана й Еліф виникає чимало перешкод. Для того, щоб врятувати сестру від смерті, а маму – від в’язниці, бідна дівчина стає сурогатною матір’ю для подружжя Кахрамана та Дефне.

У любовному трикутнику постійно плетуться інтриги. Чи зможуть головні герої пройти через всі випробування, які приготувала їм доля? Дивіться з 9-го січня на 1+1.

Головних героїв зіграли популярні турецькі актори – Озджан Деніз, Хатідже Шенділь і Бегюм Кютюк.

Читайте також: Найпривабливіші актори турецьких серіалів

ОЗДЖАН ДЕНІЗ

Чоловік досяг успіху не тільки завдяки своїй яскравій зовнішності, але і таланту. У серіалі «Кохання проти долі» Озджан зіграв головного героя – Кахрамана – вихідця із заможної сім’ї, який одружений на Дефне.

Читайте також: Найвродливіші актриси турецьких серіалів

ХАТІДЖЕ ШЕНДІЛЬ

Популярна турецька актриса зіграла роль бідної Дівчини Еліф, яка погодилася стати сурогатною матрі'ю для подружжя Кахрамана та Дефне, й сильно закохалася в чужого чоловіка. 

Хатідже Шенділь має модельний досвід, але найбільше її знають, як виконавицю головної ролі в серіалі «Кохання проти долі».

Читайте також: Зірка серіалу «Уламки щастя» показала, якою вона була у дитинстві

БЕГЮМ КЮТЮК

Бегюм Кютюк почала свою акторську кар'єру зі зйомок в серіалах, також брала участь в декількох короткометражних фільмах. Кілька років тому вона була удостоєна премії «Найкраща актриса» на турецькій кінопремії Сіяд. У серіалі «Кохання проти долі» Бегюм Кютюк зіграла дружину Дефне.

Нагадаємо, що нещодавно Бурак Озчівіт зробив пропозицію Фахріє Евджен.