Зірка серіалу Школа Ліза Василенко презентувала книжку

Школа

Щоденник Лоли розповість про життя популярної школярки.

Поділитися:

Сьогодні у студії Сніданку з 1+1 акторка серіалу Школа на 1+1 Ліза Василенко презентувала книгу Щоденник Лоли за мотивами першого сезону популярної стрічки. Автором книжки стала Ольга Купріян, а видавцем ‒ Книголав. Глядачі телеканалу 1+1 першими побачили обкладинку новинки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Трінчер розповіла про стосунки з колегою зі Школи

Сюжет книги охоплює події, які відбуваються у житті популярної школярки Лоли до першого сезону серіалу Школа. Головна героїня – найпопулярніша дівчинка школи, веде модний блог, збирає тисячі лайків у соціальних мережах та зустрічається із найкрасивішим хлопцем. Проте, вдома їй доводиться долати зовсім недитячі проблеми: виховувати молодших братів, піклуватись про бабусю, оплачувати рахунки та багато іншого. Книга Щоденник Лоли описує сучасне підліткове життя зі всіма його викликами та випробуваннями, розкриває низку важливих тем, допомагаючи читачеві знайти вихід зі складних життєвих ситуацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи поверне Лола Пашу: Розпочалися зйомки нового сезону Школи

Популярна блогерка Ліза Василенко у прямому ефірі розповіла, що презентація книги відбудеться цієї осені на Форумі видавців у Львові, а також наприкінці літа у Києві. Глядачі Сніданку з 1+1 першими дізнаються місце та час проведення автограф сесії з головними героями серіалу Школа. Також акторка зазначила, що книга буде цікава не лише прихильникам стрічки, а і просто підліткам, їхнім батькам та всім, хто хоче пригадати своє шкільне життя, адже в ній розповідається про виклики, із якими стикався кожен:

«Я впевнена, що книжка Щоденник Лоли буде цікава не лише глядачам серіалу Школа. Адже авторці історії Ользі Купріян вдалося через призму життя Лоли показати всі актуальні проблеми українських підлітків. Думаю, деяким батькам також не завадило б прочитати, щоб дізнатись, яким життям живуть їхні діти», - розповіла Ліза Василенко.

До речі, вже зараз можна оформити попереднє замовлення на книгу Щоденник Лоли за посиланням.

Прем’єра другого сезону серіалу відбудеться вже цієї осені на телеканалі 1+1. Нагадаємо, Ліза Василенко – популярна українська блогерка та акторка україномовного серіалу Школа. Після зйомок у стрічці дівчина зібрала у своєму Інстаграм понад 400 тисяч підписників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Новенькі» у Школі: Хто пройшов народний кастинг до серіалу

Новини по темі