Зірка «Школи» Яніна Андреєва розповіла, як готує доньку до першого класу

Школа
Зірка «Школи» Зірка «Школи» Яніна Андреєва розповіла, як готує доньку до першого класу розповіла, як готує доньку до першого класу
1plus1.ua

Вчимо постояти за себе без кувалди в руці: Акторка про підготовку доньки до школи

Поділитися:

Акторка серіалу «Школа» на «1+1» Яніна Андреєва, яка виконала роль Катерини Анатоліївни, прикрасила обкладинку популярного журналу «Арт-мозаїка» та розповіла про те, як готує власну доньку до шкільних років.

Як зазначає акторка, її донька Вероніка вже наступного року розпочне навчання у першому класі. Зважаючи на булінг, який переживала Яна у свої шкільні роки, вона намагається підготувати доньку до стресових ситуацій, які можуть очікувати на неї в новому колективі:

«Нам через рік з Веронікою в школу, але хвилююсь вже зараз. Ми з чоловіком ще давно почали вчити її, як треба поводитися в тій чи іншій ситуації, а як не варто робити. Вчимо постояти за себе без кувалди в руці, але мудро дати відповідь кривдникові. Намагаємося показувати їй правильний приклад, навчати манерам і етикету», - поділилася акторка.

На фото: акторка серіалу Школа Яна Андреєва з донькою

Також Яніна розповіла, що чоловік став для неї головною підтримкою і активно допомагає їй у вихованні донечки, коли вона знаходиться на знімальному майданчику:

«Чоловік у мене-золото! Він все розуміє, підтримує, коли буває складно. Як би він сам не втомився, він завжди знайде час прибрати в будинку, вигуляти собаку, нагодувати кота і відвести дитину в садок. При цьому знайде для мене кілька солодких, ніжних фраз. Після тяжкого дня завжди напоїть чаєм і скаже: «Прорвемося! Не вперше!»

На фото: акторка серіалу Школа Яна Андреєва з сім'єю

Яніна розповіла, що після виходу перших серій «Школи» на «1+1», її життя кардинально змінилося. Навіть під час прогулянок з донькою чи походу в магазин її впізнають та просять зробити фото:

«Популярність прийшла спонтанно. Після перших двох серій «Школи» (перший сезон), які вийшли на «1+1», було багато привітань навіть від незнайомих людей. І від тих колег, з ким дуже довго не спілкувалася і не бачилася. Було дуже приємно! Писали на пошту, соціальні мережі були завалені листами. А потім після першої фан-зустрічі в Києві, куди до нас прийшло десять тисяч глядачів, ми були шоковані і зрозуміли, що таке бути популярним і відомим. Зараз мене впізнають всюди.  Підходять, просять автографи, роблять селфі, а діти часто хочуть обніматися. Я звичайно позитивно реагую на це, адже такі зустрічі дарують мені багато щирих і світлих емоцій», - зізналася акторкаНа фото: актори серіалу Школа Яна Андреєва і Микита Вакулюк

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що продовження улюбленої стрічки мільйонів українців вийде на екрани вже наступної весни на «1+1» та матиме назву «Школа. Випускний». У нових серіях герої серіалу постануть перед найскладнішим вибором кожного підлітка – майбутньої професії та вступу до університету. 

Варто зазначити, що телеканал «1+1» запустив анонімний онлайн-щоденник «Тільки нікому не кажи» про актуальні проблеми підлітків, у якому кожен може написати листа тому, кому не може висловити свої переживання у реальному житті. Мета проекту - допомогти підліткам говорити про свої проблеми та переживання, які характерні для шкільного віку, навчити ділитися власними емоціями, а батькам - дати змогу дізнатись, чим насправді живуть сучасні діти, та навчитися краще їх розуміти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власта Грабовська: цікаві факти та найкращі фото нової зірки серіалу Школа

Новини по темі