Зірка Школи Анна Трінчер: «Голос країни – мій вирішальний крок до співочої кар'єри»

Голос країни

На сцену вокального шоу вийде Ната зі Школи.

Поділитися:

Цієї неділі, 25 лютого, о 21:00 глядачі телеканалу 1+1 побачать п’ятий випуск проекту Голос країни-8, зірковими тренерами якого стали Сергій Бабкін, Джамала, Потап та Тіна Кароль.

У п’ятій програмі «сліпих прослуховувань» свої сили спробує Анна Трінчер, 16-річна зірка україномовної стрічки Школа на телеканалі 1+1, яка стала найпопулярнішим серіалом осінньо-зимового сезону. Юна акторка зізналась, що попри неймовірний успіх, який їй принесла роль подружки Лоли Нати у Школі, дівчина продовжує мріяти про вокальну кар’єру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виступ учасника Голосу країни з піснею Rammstein зібрав понад 1 млн переглядів

«Після зйомок у серіалі у мене з’явились шанувальники, почали впізнавати на вулицях, просити автографи та виросла кількість підписників в Інстаграмі. Я навіть мріяти не могла про таке визнання. Зараз відчуваю у собі сили втілити у реальність ще одну мрію – стати співачкою, і вважаю, що Голос країни буде моїм вирішальним кроком до цього», – зізналась Анна. До речі, декілька років тому вона вже брала участь Голосі. Діти-2 у команді Наталії Могилевської, але на етапі «вокальних боїв» покинула проект.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я через півсвіту летіла, аби потрапити на Голос країни», — Оксана Чорна

Новини по темі