Зірка Школи Ольга Шелбі розповіла, чому приховує свого бойфренда

Школа
Ольга Шелбі розповіла, чому не показує свого бойфренда
фото: olya.shelby

Акторка поділилася своїми страхами.

Поділитися:

Оля Шевченко, яка зіграла у серіалі рудоволосу Таню, ретельно приховує своє особисте життя. У своїх соцмережах, акторка часто розповідає, що вже тривалий час перебуває у стосунках, але показувати свого бойфренда не бажає.

Як розповіла Оля 1plus1.ua, її коханий — публічна творча особистість, тому вона береже тишу у стосунках. Щоправда, прихильники акторки вже давно розсекретили пару. Та попри це, Оля все ж не бажає робити офіційних заяв.

фото: olya.shelby

«Щастя любить тишу. І особисті речі я не виставляю на публіку. Мій бойфренд також за «тихі» стосунки, і мені якось страшно, що після цього почнеться багато коментарів та запитань.

Щоправда, ми завжди виходили разом на прогулянки. Тому в мережі з’являлися наші спільні фото. Але я не прихильниця того, що потрібно робити піар на стосунках, коли кожен пост в Instagram демонструє любощі».

фото: olya.shelby

До того ж Шелбі розповіла, що її найбільше приваблює в хлопцях:

«Стресостійкість – це основне. Я хочу бути за кам’яною стіною, коли виникають несподівані ситуації.

Також для мене важлива довіра партнера. Я часто на гастролях, багато часу присвячую своїй улюбленій справі. Творчу діяльність заради стосунків я не готова покинути. Тому важливо, щоб мені довіряли та з розумінням ставилися до щільного робочого графіку. Це фундамент міцних стосунків, я вважаю».

фото: olya.shelby

Нагадаємо, що Оля Шелбі разом з акторами Школи зараз подорожує містами України у межах фан-туру. Вже 10-го червня улюблених героїв зустрічає Житомир. Зазначимо, що це останнє місто, яке відвідають зірки серіалу.

Читайте подробиці за посиланням.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 

1. Оля Шелбі сколихнула мережу новинами про поповнення

2. Оля Шевченко вразила екстремальним відео, від якого завмирає серце

3. Секс-символ серіалу Школа розповіла про свого бойфренда

4. Оля Шелбі сколихнула мережу новинами про поповнення

Новини по темі